Şimdi Ara

Dogru Cevap Verene 7 tllik online oyun kodu vercem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Ben Teknosadan Toshiba L50-B-1QW Notebook Aldım Teşhirli ürün olarak normal piyasa degeri 2800 3000 arasıydı 2 3 hafta önce 2099aldım leptopda normade pek bi skıntı yok ama online oyunlara girdigimdeı ısınma oluyor biraz suan için garantiyede veremem bayramdan sonra verelbirm skıntım ne tam olarak nesi var servisi aradım analttım görmeden birşey söylemeyiz dyor versem 15 20 gün beklicem normalde 7 8 saat aralıksız sarjda bile takkılsam cok kızmaz ama sarjda oyun da cok dha fazla ısınıyor leptop teşhirli ürün oldugu için geri veremem ama ekran kartında skıntı olablir yada fanda tahminim ama benden dha iyi bilenler vardır ekran kartındaysa garanti karsılar fansa 60 100 arası vermem lazım gercektn böyle şeylerden anlayp cevap verenlere 7 tllik kod vercem online oyunlar için

• Dogru cevabi biliyorum ama soylemeyecegim.

7 tllik kodun da sen de kalsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru cevabı bilmiyorum, bilsem de söylemezdim.
  • hocam sorunun leptopun fazla ısınması. paramı alayım.
  • Zaten burası insanlar sorunlarını paylaşşın diye oluşturulmuş biyer, 7 TL falan ne alaka. Bide konuyu yanlış yere açmışsın.
  • Oyunda ve şarjda ısınması olağan bir durum zaten. Şarj ederken içindeki piller yani batarya ısınacak haliyle. Başka cihazlar bile şarj ederken ciddi derecede ısınırlar. Oyun oynarken disk, işlemci, gpu(ekran kartı), ramler vs... yüksek yoğunlukta çalışırlar ve bu yüzden ısınır makine. Yani bu bileşenleri tam kapasiteye yakın kullanan hangi uygulama varsa aynı olay olacaktır. İnternette dolaşırken, bir dosya üzerinde çalışırken, yazı yazarken, slayt hazırlarken, müzik dinlerken veya film izlerken bilgisayar bileşenleri belki %10-40 arası kapasiteyle çalışır, sisteme fazla yük binmediği için çok ısınmaz. Tavsiyem Notebooklar için bir soğutucu (hava soğutma veya su soğutma paneli notebookun altına takılan yatak gibi bir parça) alın. Oyun oynarken özellikle onunla birlikte kullanın aleti. Bence sıkıntı yok cihazınızda.
  • Zaten iyi bir sogutucum var nette 7 8 saat sarjda takılıyorum ısınmıyor hiç ama sarjda 5 1 dk oyunda olayım 8 saatte ısınmayan nootbok 20 saatdir çalısyornmus gbi elini dokundurgunda yanıyormus gbi hissedyorum cok sıcak oluyor sag tarafı
  • 7 Tl Ne alakann cevabı 20 kez yazmısımdr kmse cevap vermedi 50 100 gören olmasına ragmen anladmki kimse hayrına pek birşey yapmyor nerye açıcagıma bilmyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.