Bildirim
doğubank
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
para varsa garantili al -
hazır gitmişken S700i fiyatınada bakarmısın.quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
para varsa garantili al -
para olsa tabii ki garantili alırım. ama garanti de başka bir zulümquote:
Orijinalden alıntı: realgs
hazır gitmişken S700i fiyatınada bakarmısın.
Alıntıları Göster -
arkadaslar 7610 ve 3230 un spot fiyatlarını bilen warsa atsın allah rızası için -
7610 - 480quote:
Orijinalden alıntı: kadirakin1
arkadaslar 7610 ve 3230 un spot fiyatlarını bilen warsa atsın allah rızası için
3230 - 530 idi en son -
soracam ama önce doğubank, istanbulda nerede onu söyleyin.quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Ø
7610 - 480
3230 - 530 idi en son
Alıntıları Göster
yoksa ne ben gidebilirim. ne siz öğrenebilirsiniz.
ha birde 6230 ve K700i için hangi dükkanlara uğrayayım -
herkes bilip de gitmediği yerden mi bahsediyorquote:
Orijinalden alıntı: macamaca
soracam ama önce doğubank, istanbulda nerede onu söyleyin.
yoksa ne ben gidebilirim. ne siz öğrenebilirsiniz.
ha birde 6230 ve K700i için hangi dükkanlara uğrayayım
Alıntıları Göster
doğubanka bak be ne şöhret -
WALLA BEN BİLİYOM AMA TARİF EDEMİYORUM...SORSAN SİZİN EV NERDE ONU BİLE TARİF EDEMEM AMA UCUZ Bİ PİYASASI VAR...N70 VE N91E BAKAR MISIN???quote:
herkes bilip de gitmediği yerden mi bahsediyor
doğubanka bak be ne şöhret
Alıntıları Göster -
SİZE YAZIKLAROLSUN BEEHH BEN ŞİMDİ SAUNDAYIM SAUNDA OTURUYORUM HAYATIMDA Bİ KERE GİTTİM İSTANBULA AZ ÇOK TARİF EDEB,İLİRİM BEN üsküdarar haremdeki feribota binmiştim karşıda indim (neresi bilmiyom .. ) ileride zaten trmvay durağı var.. durağın azcık daha ilerisnde sağ tarafa kayan fazla geniş olmayan bi cadde var ordan dümdüz git. sağ tarafta bi kocaman DOĞUBANK YAZIYO unutmayın ben hayatımda bi kez gittim istanbula .. ama doğruluğu %80quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Mobile
WALLA BEN BİLİYOM AMA TARİF EDEMİYORUM...SORSAN SİZİN EV NERDE ONU BİLE TARİF EDEMEM AMA UCUZ Bİ PİYASASI VAR...N70 VE N91E BAKAR MISIN???
Alıntıları Göster
-
yahu bakacam. ne isterseniz bakacam. ama nerededir? nasıl gidilir bilmiyorum. Allah Allah.quote:
WALLA BEN BİLİYOM AMA TARİF EDEMİYORUM...SORSAN SİZİN EV NERDE ONU BİLE TARİF EDEMEM AMA UCUZ Bİ PİYASASI VAR...N70 VE N91E BAKAR MISIN???
Alıntıları Göster
söyleyinde hem gideyim. hem bakayım. anlatamıyorum derdimi herhalde -
yahu millet ben az çok tarif etmeye çalıştım hayaımda bir kere gitmeme rahaman istanbullu arkadaşrlar alooooooooo macamaca kardeşimize yardım edelim daha.. .. hee bu arada macamaca k750i türkçe- ingilizce sormyı ihmal etme ne olur..quote:
yahu bakacam. ne isterseniz bakacam. ama nerededir? nasıl gidilir bilmiyorum. Allah Allah.
söyleyinde hem gideyim. hem bakayım. anlatamıyorum derdimi herhalde
Alıntıları Göster
-
doğubank sirkeci'de.quote:
yahu bakacam. ne isterseniz bakacam. ama nerededir? nasıl gidilir bilmiyorum. Allah Allah.
söyleyinde hem gideyim. hem bakayım. anlatamıyorum derdimi herhalde
Alıntıları Göster
tramvayla gidiyorsan sirkeci durağında iniyorsun, karşıdaki simitçinin olduğu caddeden girince 2. han.
eğer vapurla karşıdan geliyorsan eminönü iskelesinden sonra üst geçitten geçiyorsun. üst geçitte sağa bakarsan yeni parke taşları döşenmiş bir cadde var, oradan giriyorsun.
-
evet vapurla gelecem. dediğin caddede mi?quote:
Orijinalden alıntı: ilker.d
doğubank sirkeci'de.
tramvayla gidiyorsan sirkeci durağında iniyorsun, karşıdaki simitçinin olduğu caddeden girince 2. han.
eğer vapurla karşıdan geliyorsan eminönü iskelesinden sonra üst geçitten geçiyorsun. üst geçitte sağa bakarsan yeni parke taşları döşenmiş bir cadde var, oradan giriyorsun.
Alıntıları Göster -
eminönü vapıu iskelesinden in trenway yolundan yukarı çık 1. yada 2. sokakta sağ sap bi bina war işte doğubank fln yazıo zaten anlarsın görünce.quote:
Orijinalden alıntı: sarisi_n_m
yahu millet ben az çok tarif etmeye çalıştım hayaımda bir kere gitmeme rahaman istanbullu arkadaşrlar alooooooooo macamaca kardeşimize yardım edelim daha.. .. hee bu arada macamaca k750i türkçe- ingilizce sormyı ihmal etme ne olur..
Alıntıları Göster
-
N70 VE N91 SORARSAN...quote:
Orijinalden alıntı: ilker.d
doğubank sirkeci'de.
Alıntıları Göster
-
yaşasın behh bi defa gttiim doğru tarih etmişim..quote:
Orijinalden alıntı: murt!187
eminönü vapıu iskelesinden in trenway yolundan yukarı çık 1. yada 2. sokakta sağ sap bi bina war işte doğubank fln yazıo zaten anlarsın görünce.
Alıntıları Göster
-
bi'bulamayayım varya. o zaman görürsünüz.quote:
Orijinalden alıntı: sarisi_n_m
yaşasın behh bi defa gttiim doğru tarih etmişim..
Alıntıları Göster -
abi ben yolu bilmiyom ama sora sora gitmiştim , bi daha gidersem yine öle yapcamquote:
bi'bulamayayım varya. o zaman görürsünüz.
Alıntıları Göster -
doktor sen nerede oturuyorsunquote:
abi ben yolu bilmiyom ama sora sora gitmiştim , bi daha gidersem yine öle yapcam
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone kişileri sime aktarma
- telefonum düştü ekran rengi bozuldu
- samsung ses yükseltme kodu
- 0505 hangi hat
- telefon şebeke yükseltme kodu
- exynos 2400
- reeder nerede üretiliyor
- gprs nedir
- ithalatçı garantili ne demek
- tv kumanda uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X