Bildirim
doğubank
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
para varsa garantili al -
hazır gitmişken S700i fiyatınada bakarmısın. -
para olsa tabii ki garantili alırım. ama garanti de başka bir zulüm -
arkadaslar 7610 ve 3230 un spot fiyatlarını bilen warsa atsın allah rızası için -
7610 - 480
3230 - 530 idi en son -
soracam ama önce doğubank, istanbulda nerede onu söyleyin.
yoksa ne ben gidebilirim. ne siz öğrenebilirsiniz.
ha birde 6230 ve K700i için hangi dükkanlara uğrayayım -
herkes bilip de gitmediği yerden mi bahsediyor
doğubanka bak be ne şöhret -
WALLA BEN BİLİYOM AMA TARİF EDEMİYORUM...SORSAN SİZİN EV NERDE ONU BİLE TARİF EDEMEM AMA UCUZ Bİ PİYASASI VAR...N70 VE N91E BAKAR MISIN??? -
SİZE YAZIKLAROLSUN BEEHH BEN ŞİMDİ SAUNDAYIM SAUNDA OTURUYORUM HAYATIMDA Bİ KERE GİTTİM İSTANBULA AZ ÇOK TARİF EDEB,İLİRİM BEN üsküdarar haremdeki feribota binmiştim karşıda indim (neresi bilmiyom .. ) ileride zaten trmvay durağı var.. durağın azcık daha ilerisnde sağ tarafa kayan fazla geniş olmayan bi cadde var ordan dümdüz git. sağ tarafta bi kocaman DOĞUBANK YAZIYO unutmayın ben hayatımda bi kez gittim istanbula .. ama doğruluğu %80
-
yahu bakacam. ne isterseniz bakacam. ama nerededir? nasıl gidilir bilmiyorum. Allah Allah.
söyleyinde hem gideyim. hem bakayım. anlatamıyorum derdimi herhalde -
yahu millet ben az çok tarif etmeye çalıştım hayaımda bir kere gitmeme rahaman istanbullu arkadaşrlar alooooooooo macamaca kardeşimize yardım edelim daha.. .. hee bu arada macamaca k750i türkçe- ingilizce sormyı ihmal etme ne olur..
-
doğubank sirkeci'de.
tramvayla gidiyorsan sirkeci durağında iniyorsun, karşıdaki simitçinin olduğu caddeden girince 2. han.
eğer vapurla karşıdan geliyorsan eminönü iskelesinden sonra üst geçitten geçiyorsun. üst geçitte sağa bakarsan yeni parke taşları döşenmiş bir cadde var, oradan giriyorsun. -
evet vapurla gelecem. dediğin caddede mi? -
eminönü vapıu iskelesinden in trenway yolundan yukarı çık 1. yada 2. sokakta sağ sap bi bina war işte doğubank fln yazıo zaten anlarsın görünce. -
N70 VE N91 SORARSAN... -
yaşasın behh bi defa gttiim doğru tarih etmişim.. -
bi'bulamayayım varya. o zaman görürsünüz. -
abi ben yolu bilmiyom ama sora sora gitmiştim , bi daha gidersem yine öle yapcam -
doktor sen nerede oturuyorsun
Benzer içerikler
- samsung b310e oyun yükleme
- powerbank resetleme
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- exynos 1480
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 2400
- ithalatçı garantili ne demek
- telefonda ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X