Şimdi Ara

Doğubank'a operasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok komik bi haber bu ya.. ihbara göreymiş :) ne zaman doğubanka girseler en az 2milyon tl lik telefon çıkar zaten :)) 7/24 yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Batarsa batsın iyice bir tarafları kalktı. Yeni gelen oyuna 150 lira fiyat çekiyorlar bu fiyat ne deyince de utanmadan D&R'dan daha ucuz diyorlar.

+1 Cod bo 2 nin çıkış fiyatı 140 lira olmuş dalga mı geçiyorlar anlayamadım

oyun zaten 60 dolar : 120 TL + map pack'te var 15 dolarlık
    ?

kardeşim senin safındayım neden böyle şeyler yapıyorsun iyiymiş o zaman , başka oyunlara yönelim ac3 130 lira dediler hah buna bakalım ne diycen

oda 120 TL hemde kargo falanda yok : bkz kegames
    hatta yarın alıcam bende ac3
    black ops alacaktımda biraz düşsün

• İyi olmuş diyesim hem geliyor hem gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

takas nerden yapacaksnız spotçu batsa anca kendinizi düşünün

forumdan :) en azından kazıklanmam, satarken 20 tllik oyuna 50 tl alırken 50 tllik oyuna 20 tl diyen spotçular !

İyide adam hayrina yapmiyor ticaret yapiyor sende oyunu elden sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Batarsa batsın iyice bir tarafları kalktı. Yeni gelen oyuna 150 lira fiyat çekiyorlar bu fiyat ne deyince de utanmadan D&R'dan daha ucuz diyorlar.

+1 Cod bo 2 nin çıkış fiyatı 140 lira olmuş dalga mı geçiyorlar anlayamadım

oyun zaten 60 dolar : 120 TL + map pack'te var 15 dolarlık
    ?

kardeşim senin safındayım neden böyle şeyler yapıyorsun iyiymiş o zaman , başka oyunlara yönelim ac3 130 lira dediler hah buna bakalım ne diycen

geçen hafta sonu vatan bilgisayardan 135 tl ye aldım ac3'ü, spotta 130 tl miş, ayıp valla.

• Hala spotu savunanlar var şaşıyorum.

İlk zamanlar iyidi, fiyatlar insancıl seviyerlerdeydi. Şimdi ise faturalı, bandrollü oyundan 10 TL ucuza satıyorlar.
    Bir zahmet batsınlar artık. Gider 10 TL fazla verir 12 taksitle alırım bin kat iyi.
  • spot önceden iyidi yeni oyun çıktıgında 99yada 109tlden çıkıyordu ama sonraları eşşegin gözüne suyu kaçırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Hala spotu savunanlar var şaşıyorum.

İlk zamanlar iyidi, fiyatlar insancıl seviyerlerdeydi. Şimdi ise faturalı, bandrollü oyundan 10 TL ucuza satıyorlar.
    Bir zahmet batsınlar artık. Gider 10 TL fazla verir 12 taksitle alırım bin kat iyi.

ne 10 lirasından bahsediyorsun ac3 spotta 120-130 lira aralda 180 lira matematik dersinize Türkçe hocanız mı giriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

ne 10 lirasından bahsediyorsun ac3 spotta 120-130 lira aralda 180 lira matematik dersinize Türkçe hocanız mı giriyordu

Ben oyun adı falan vermiş miyim? 10 lira dediysek tam 10 lira mı olacak, nasıl bir anlayış tarzı bu...
    Ayrıca yukarda arkadaş yazmış, "135 liraya aldım" diye, noldu şimdi 10 lira bile değilmiş 5 liraymış.
    Şu üslübünuza da çeki düzen verin. Karşınızda liseli arkadaşınız yok.

Düzeltme: Noktalama işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 10 Kasım 2012; 1:39:59 >

• neden sadece telefon onu anlamadım? doğubank'ta kaçak olarak sadece telefon mu satılıyormuş?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Ben oyun adı falan vermiş miyim? 10 lira dediysek tam 10 lira mı olacak, nasıl bir anlayış tarzı bu...
    Ayrıca yukarda arkadaş yazmış, "135 liraya aldım" diye, noldu şimdi 10 lira bile değilmiş 5 liraymış.
    Şu üslübünuza da çeki düzen verin. Karşınızda liseli arkadaşınız yok.

Düzeltme: Noktalama işareti.

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-020594-ps3-assassins-creed-iii-special-ed/productdetails.aspx?I_ID=62551 buyrun fiyat burada 135 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-020594-ps3-assassins-creed-iii-special-ed/productdetails.aspx?I_ID=62551 buyrun fiyat burada 135 tl

Aynı fiyat yav.
    Kimse gidipte spottan almasın bunu. En azından Türk oyun piyasasına katkı olur.

Madem konu açıldı kinimi kusayım.
    Bu spotçular kendilerini piyasanın tekeli mi sanıyorlar? Yukarıda arkadaşın dediği gibi 99 - 109 TL'den satıyorlardı, şimdi beyefendiler 130-140 TL'den satıyorlar. Ağa bu nedir?

Spotun en büyük artısı.
    Eski oyunlar, çoğu oyun 20-60 TL arası satılıyor. Bu fiyatlar iyi.
    Onun dışında bunlardan yeni oyun moyun alınmaz artık.

Bu kazıkçı zihniyetin Aral'dan () ne farkı var? Gerçektende kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.

"Spotçular slm öptm kib bye aeo."

• Hangi Konuyu Açsam Olay Oluyor Yav
  • Spotcularin olmasi lazim.... Sadece oyun, konsolda aksesuarda bile fark ediyor. Nakit alanlar icin spot daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

takas nerden yapacaksnız spotçu batsa anca kendinizi düşünün

forumdan :) en azından kazıklanmam, satarken 20 tllik oyuna 50 tl alırken 50 tllik oyuna 20 tl diyen spotçular !

İyide adam hayrina yapmiyor ticaret yapiyor sende oyunu elden sat

tamam da alırken de satarken de oyunun fiyatı aynı olsun sözüm yok alırken başka satarken başka oluyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.