Şimdi Ara

Doğubank ipad fiyatları?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
40.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1350$ 64 gb wifi+3g bugün gittim baktım. Amerika'dan getirmediğin sürece bu memlekette kazık yemeye mecbursun çıkardığım sonuç bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

1350$ 64 gb wifi+3g bugün gittim baktım. Amerika'dan getirmediğin sürece bu memlekette kazık yemeye mecbursun çıkardığım sonuç bu

bilgi için teşekkürler. Ben bugün yada yarın alıcam ama 1350 dolar da verilmez. Gittigidiyora da bakıyorum ama 2 tane ilan vardı 1299Tl idi. ama 2 side şimdi listeden çıkarmışlar. Satıcıya mail attım ama ulaşamadım. Ki bu 64gb wifi + 3g içindi. Fiyat çok iyidi ama kapadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

1350$ 64 gb wifi+3g bugün gittim baktım. Amerika'dan getirmediğin sürece bu memlekette kazık yemeye mecbursun çıkardığım sonuç bu

bilgi için teşekkürler. Ben bugün yada yarın alıcam ama 1350 dolar da verilmez. Gittigidiyora da bakıyorum ama 2 tane ilan vardı 1299Tl idi. ama 2 side şimdi listeden çıkarmışlar. Satıcıya mail attım ama ulaşamadım. Ki bu 64gb wifi + 3g içindi. Fiyat çok iyidi ama kapadılar.

Alınmaz dostum tabi ya nedir bu böyle 2milyara canavar laptop alırsın valla. Bu kadar da kazıkçılık olmaz vallahi.

• Arkadaslar,kutusu açılmamış 64+3G yi 1750 den veriyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.Bu fırsatı kaçırmayın.
  • evet fiyat çok iyi gerçekten pm attım cvp bekliyorum:))
  • Arkadaslar,

32GB 3G+Wi-Fi Amerika'dan Sıfır Aldım
    Satıyorum.
    Orjinal Kılıfı ve USB+Memory Card aparatı ile beraber verecegim.

PM ile ulasın lutfen...

Tesekkurler
  • 1450 64 gb lık.

pazarlıkla 1350 ye alırsın ama wifi versiyon.
  • bu aletler mobil aletler garanti veren yerden almak lazım,sorun olduğunda karşınızda muhatap bulamazsınız doğubank yazıcıoğlu istanbul bilişim gibi yerlerden,garantili iyi fiyatı burda buldum nasıldır fiyatı

http://www.pcdepo.com/asp/product/70792/APPLE-IPAD-NOTEBOOK-A1337-32GB-WIFI-3G-MC496LL-A-9-7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga145 -- 30 Temmuz 2010; 9:08:53 >
  • Arkadaşlar, Ipad 16 GB Wifili modeli en uygun ne kadara alabilirim bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Arkadaşlar, Ipad 16 GB Wifili modeli en uygun ne kadara alabilirim bilen var mı?

900 ile 1000 arası olması lazım. ABD de 750 olduğuna göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Arkadaşlar, Ipad 16 GB Wifili modeli en uygun ne kadara alabilirim bilen var mı?

900 ile 1000 arası olması lazım. ABD de 750 olduğuna göre...

ABD fiyatına vergi de ekleniyor o da yaklaşık 800 810 lira filan ediyor olmalı sanırım.
  • Soruyu yanlış sordum galiba. Türkiye'de en uygun kaça ve nereden alabilirim demek istedim?
  • Yurtdışından getirenler sanırım en uygun fiyata bulabileceğiniz yerler. Forumda ikinci el bölümü, sahibinden veya gittigidiyor gibi yerlerden güven telkin eden bir satıcıdan olabilir.

Mağazadan derseniz fiyatlar biraz uçuk gibi Gold'da filan.
  • Normalde aradığım bir çok şeyi forumdan bulabildim ama bu forumda Ipad satan çok yok maalesef. Satanlarda hep üst modeller satıyorlar.
  • Su arkadas ilan vermis tam sizin aradiginiz modeli.

http://forum.donanimhaber.com/m_42621637/tm.htm

Ay sonuna dogru da benim bir arkadasim gelecek Amerika'dan aslinda. Dilerseniz ona da sorabilirim belki uygun bir fiyata getirir aranizda anlasirsaniz size kalmis artik.
  • İlana baktım. Zaten sahibinden ya da gg'de bu fiyatlardan satılıyor. Ben 900-1000 TL arası bir şey bakıyorum ama neyse beklerim.
  • Pazarlik yapin :) birakir belki istediginiz fiyata. Ayni sey o sitelerdeki ilanlar icin de gecerli. Oradakilerle de cogu zaman pazarlik yapilabiliyor. Cok olmasa da bir 50 lira bazen urunune gore 100 lira filan indirim aldigim oldu benim daha once.
  • Türkiye değilde size bende yurtdışı fiyatlarını biraz vereyim.

Singapurda

32gb +3g - 1078S$ - Yaklaşık 750-760$

HongKong da 64gb+3g ye - 7500HKD çekiolar ki buda yaklaşık 750€ yapar.

ufak çaplı bir fikir olsun diye yazdım yani doğubankta bunlardan alıyodur heralde.
  • arkadaslar, ipad almayi dusunuyorum. 16 gb wifi veya 32gb wifi. dogubank'da ne kadardir? bu aralar ugrayan oldu mu oralara? 900-1000tl arasina bulunur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas
    doğubanktaki ipad fiyatlarının güncel halini bilen varmı acaba? şu 2 3 gün içerisinde almak istiyorum

Cumartesi sordugumda konyali tarafindan girisinde bulunan yerde 16 gb a 1000tl demisti, 32 gb lik olaninada ust katlarda bi yer 950 dolar demisti....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.