Şimdi Ara

Doğubank nasıl bir yerdir ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 17 Mart 2007de aldım ps 3ü,tabii o zamanlar daha garantili falan satılmıyor.Herkes bekle garantili al falan diyordu,ben gittim aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.Garantili alanların ki hep bozuluyordu ben oyun oynamaya devam ediyordum.Ha tabii ki şans meselesi.Mesela garantisiz alıp,makineyi çöpe atmak zorunda kalan birkaç tanıdığım da var.Bir de oradaki kişilere dikkat et,ilk oraya gitmiş ben,adamların 20gb için söylediği fiyattan daha ucuz bir fiyata 60gb almıştım.
  • teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için
  • Bazıları garantili olmasına takmış durumda.. Ipod Touch 1. nesil çıktığında piyasa fiyatı 800tl idi.. Doğubanktan daha naylonu bile açılmamıştı. 400 tl ye almıştım üstelik kredi kartıyla.. 1 yıl kullandıktan sonra gittigidiyordan 350 tl ye sattım.. Zaten aldığınız ürün vs bozuk çıkarsa değiştirebiliyorsunuz genelde.. Doğubankın başka yerlerden aldığınız garantili ürün satan yerlerden hiçbir farkı yok, ürün yine aynı ürün.. Kaçak,vergi yok, garantisi var üstüne biton para ödemiyorsunuz.. Garantili diye 150-200 lira çakıyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDaY_WaLkeRX -- 2 Şubat 2010; 18:46:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.