Şimdi Ara

Doğubank'ta PSP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce topik kirliliği yaptığım için sizlerden özür diliyorum ama acil cevap gerekli olduğu için bu konuyu açmak zorunda kaldım...

Acaba Doğubank'ta PSP fiyatları nedir ???

• cok kaliteli istiyorsan 400ytl
  • çok kaliteli nasıl oluyor :) ?
  • Sanırım arkadaş cancanlı paket demeye çalışmış. ( Kılıf + 4 GB kart + vs vs şeklindeki paketler )
  • Sanırım :)
  • yha doğubank yerine Yazıcıoğlu derim bn ordn aldm.. oralar bayaa ucuz ama yinede sen bilirsin
  • neden doğubank khalkedon abi paketlerde ucuzluk yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Sanırım arkadaş cancanlı paket demeye çalışmış. ( Kılıf + 4 GB kart + vs vs şeklindeki paketler )

bunu demek istemiştim :D
  • Ben Doğubank esnafı nedeniyle oradan birşey almanızı tavsiye etmiyorum. Adamlar harbi dayaklık. (bana bir yamukları olduğundan değil. Genel olarak insanlara davranışları sinir bozucu.) Fiyatlarıda çok iyi sayılmaz. Araştırınca oradan daha uygun yerler mutlaka bulunuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orod-Dain

Ben Doğubank esnafı nedeniyle oradan birşey almanızı tavsiye etmiyorum. Adamlar harbi dayaklık. (bana bir yamukları olduğundan değil. Genel olarak insanlara davranışları sinir bozucu.) Fiyatlarıda çok iyi sayılmaz. Araştırınca oradan daha uygun yerler mutlaka bulunuyor.

Sana katılıyorum , aman alsan da olur almasan da olur tarzları var. Ben yurtdışından aldım ancak geçen ay arkadaşım Bakırköy Khalkedon dan almış. Hem adam gibi esnaf hem de çok yardımcı oluyormuş. Bir ara ben de uğramak istiyorum .Oyun ve film arşivi sağlammış .
  • Bende psp almadan önce eminönü, tahtakale doğubank vs ordan kadıköydeki elektronik dükkanlarını gezdim ama fiyatlar pek değişmiyor. 350 ytl + 4 gb kart, daha ucuzunu bulman biraz zor. bence ya 0 yakın bi 2.el al yada khalkedon'dan al eniyisi yaparsın
  • bakırkoyde 280 ytl ye veren bı yer var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilore

bakırkoyde 280 ytl ye veren bı yer var

nerede satılyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.