arkadaşlar boole bişey duydum acaba böyle bişey warmı adamlar faturası olan spot satıolarmş arkadas 340 a v3 alırız dior acaba alsak elimizde patlarmı kaydettirebilirmiyiz faturasıyla yoksa!!!
fatura olması bişeyi değiştirmez adamlar kesiverir fatura nolcak.ama e,bence bu kritik günlerde böyle şeylere girme derim
piyasa şu konumdayken kaçak telefon almak sanırım en son işim olur.. garantili alıcaksın için rahat olucak benm gibi .. herkes diken üstünde şu anda.. bence alınmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: sedat55
arkadaşlar boole bişey duydum acaba böyle bişey warmı adamlar faturası olan spot satıolarmş arkadas 340 a v3 alırız dior acaba alsak elimizde patlarmı kaydettirebilirmiyiz faturasıyla yoksa!!!
quote:
ARKADAŞIM SEN EFSUNLUSUNDUR AL SEN BAK DÜNGECE BAKANLARIN BİLE BEYNİ SULANDI NEDİYOR
Bakan Hilmi Güler : İsterseniz kutunuza koyarız, isterseniz elinize veririz.Siz nasıl isterseniz!!!
quote:
Orjinalden alıntı: meric22
quote:
ARKADAŞIM SEN EFSUNLUSUNDUR AL SEN BAK DÜNGECE BAKANLARIN BİLE BEYNİ SULANDI NEDİYOR
Bakan Hilmi Güler : İsterseniz kutunuza koyarız, isterseniz elinize veririz.Siz nasıl isterseniz!!!