Şimdi Ara

doğubanktan aldım bi bakar mısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün doğubanktan sony dcr dvd 405e markalı video kamerayı aldım..630ytlye aldım bu kamerayı.internette baktım fiyatı 1300 ytl hatta bazı yerlerde 1500 1700 1900 ytl ...2 yıl garantisi var.garanti belgesi verdiler bana.seri numarası yazmıyo .satıcının mağazasının mühürüü var.adamlar bişey olursa 1 ay içinde direk bana getiriosun dediler..1 aydan sonra servise gidicek dediler ama sen bana da getirebilirsin ben gnderirim servise dediler..sen bilirsin dediler..sizce bi sakatlık olur mu??baya ucuz geldi bana fiyatı..yazacağınız cevaplar için şimdiden çok teşekkürler..

• Dostum hevesini ve ümidini kırmak istemem ama seninkine benzer bir olay 2 gün önce doğubank'a canon s5 almak için yola çıktığımda benimde başıma geldi.. doğubanktaki birçok dükkana makineyi sordum genelde benzer fiyatlar verdiler ancak bir tanesine canon s5'in spotunu sorduğumda aldığım cevap ürünün garantilisinin olduğu ve spotunun olmadığıydı. tam teşekkür edip dükkandan çıkarken adam '' gel abi ne kadar verebilirsin garantiliye?'' diye sorarak beni geri çevirdi bende en fazla 550 ytl vereceğimi söyledim.. Adam eğer 25 ytl daha verebilirsem yani 575 ytl karşılığında garantili canon s5 vereceğini söyledi bana.. Çok şaşırmıştım.. Hemen sordum garantisinin erkayalara mı ait olduğunu.. Adam bana balkan ithalat diye daha önce hiç duymadığım bir firmanın garantisini söyledi. hatta balkan ithalat firmasının erkaylar ile birlikte bu işi yaptığına kadar abarttı. tabi inanmadım çıkıp gittim daha sonra makineyi doğubank dışından 540 ytl'ye 2 yıl dükkan garantili aldım.. ama o ''balkanlar'' ismindeki garanti servisini de birkaç fotoğrafçıya sordum ve aldığım cevap çok şaşırtıcıydı. Doğubanktaki bazı yerlerin spot ürünleri ''garantili'' adı altında satabilmek için ortaya attıkları bir oyunmuş bu iş.. Anlatmak istediğim bence makineni iyi bir araştır.. Garanti veren firma gerçekten türkiye'de bu işin yetkilisi olan firma mı ? Bana büyük ihtimal sana verdikleri dükkan garantisi gibi geldi.. Yine de kafanı karıştırmak istemiyorum güle güle kullan makineni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 21 Şubat 2008; 21:25:35 >

• hayırlı olsun süper fiyata almışsın varsın garanti olmasın bu aletleri aldığınız zaman kontrol ederseniz ölü piksel vs yere düşürmedikten sonra kolay kolay arıza çıkarmaz. teknosalarda garantili 1500ytl ye satılan kameralar doğubankta 800-900ytl muazzam fiyat farkı var

aldığın kamera büyük ihtimal spot bunu hiç kafana takma süper fiyata almışsın bende 2 hafta önce spot canon ıxus 960 aldım gayet memnunum yerim garantisini garanti için okadar büyük mevlalar ödemeye değmez
  • teşekkürler arkadaşlar saolun cevaplar için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: şubat

hayırlı olsun süper fiyata almışsın varsın garanti olmasın bu aletleri aldığınız zaman kontrol ederseniz ölü piksel vs yere düşürmedikten sonra kolay kolay arıza çıkarmaz. teknosalarda garantili 1500ytl ye satılan kameralar doğubankta 800-900ytl muazzam fiyat farkı var

aldığın kamera büyük ihtimal spot bunu hiç kafana takma süper fiyata almışsın bende 2 hafta önce spot canon ıxus 960 aldım gayet memnunum yerim garantisini garanti için okadar büyük mevlalar ödemeye değmez

*mebla
  • velevki aldığın canon'un garantisi var, 1 yıl sonra arıza yaptı. tamir edeceklerinimi sanıyorsun. adamda onu tamir edecek teknoloji olsa zaten kendisi üretirdi. ha japonyaya gönderir diyosan o da zor herhalde. değiştirir diyosan o dahada zor. en iyisi yarı fiyatına almak arıza yaparsada nasılsa ucuz aldım dersin.
  • ArkadaşLar aynı sorun sanırım bazı yerLerde de mevcut. Ben canon ixus 860 is modeLini aLdım. 2 yıL garantisi var dendi. Sordum erkayaLardan mı diye. Balkan elektronikten dediler. Web sitesiwww.balkanelektronik.com.tr Canonun erkayalar dışındaki 2. garanti veren yeriymiş.İnanmadım. Bilmiyorum canonun sitesinde bu yazmıyor. Çok sinir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanulas67 -- 28 Şubat 2008; 16:58:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.