Şimdi Ara

Doğubanktan İPOD TOUCH alırken nelere dikkat etmek lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ipod nano (tombul kare olanlardan) sahibiyim ve aleti aldığım günden beri günde en az 3 saat kullanıyorum ve inanılmaz memnunum herkese de derim kendime aldığım en güzel alettir diye...

video konusunda da her türlü convert işlemi akabinde her türlü dizi ve filmi izliyorum ekranı bence çok kaliteli...

ancak dün metrobüste ipod touch da film izleyen birini gördüm ve dibim düştü resmen, ekranı cidden mükemmeldi hiç bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim...

aleti almaya karar verdim,

ama malum ucuz olmasından dolayı doğubanktan alacağım, garantisi olması süper olur tabi ama olmazsa olmaz da değil, yarı fiyatına garantisiz alacaksam eyvallah neden olmasın...

şimdi sorum şu ki, aleti alırken kutusunda sağında solunda dikkat etmem gereken herhanbi bir logo çıkartma kabartma var mı orjinal olduğun belli eden, doğubank bu konuda en fazla sahte ürün satılan yer zira... çömezliğime denk getirip sahtesini kakalamasınlar ya da kullanılmışını...

2G - 3G olayı varmış sanırım sadece nete girmekle alaklı benim için net önemli değil onun için 3G olmasına gerek yok bu olay kutusunun üzerinde yazmakta mı ? kaçıncı nesil olduğu belirtilir mi yani benim bildiğim hadi nanolar tombul uzun şekilde ayrılıyorlar ama touch ların stili hep aynı...

cevaplara şimdiden teşekküler...

bu arada max. 250 TL ye alırım diye düşünüyorum ne dersiniz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar herkese selam

ipod nano (tombul kare olanlardan) sahibiyim ve aleti aldığım günden beri günde en az 3 saat kullanıyorum ve inanılmaz memnunum herkese de derim kendime aldığım en güzel alettir diye...

video konusunda da her türlü convert işlemi akabinde her türlü dizi ve filmi izliyorum ekranı bence çok kaliteli...

ancak dün metrobüste ipod touch da film izleyen birini gördüm ve dibim düştü resmen, ekranı cidden mükemmeldi hiç bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim...

aleti almaya karar verdim,

ama malum ucuz olmasından dolayı doğubanktan alacağım, garantisi olması süper olur tabi ama olmazsa olmaz da değil, yarı fiyatına garantisiz alacaksam eyvallah neden olmasın...

şimdi sorum şu ki, aleti alırken kutusunda sağında solunda dikkat etmem gereken herhanbi bir logo çıkartma kabartma var mı orjinal olduğun belli eden, doğubank bu konuda en fazla sahte ürün satılan yer zira... çömezliğime denk getirip sahtesini kakalamasınlar ya da kullanılmışını...

2G - 3G olayı varmış sanırım sadece nete girmekle alaklı benim için net önemli değil onun için 3G olmasına gerek yok bu olay kutusunun üzerinde yazmakta mı ? kaçıncı nesil olduğu belirtilir mi yani benim bildiğim hadi nanolar tombul uzun şekilde ayrılıyorlar ama touch ların stili hep aynı...

cevaplara şimdiden teşekküler...

bu arada max. 250 TL ye alırım diye düşünüyorum ne dersiniz ??

Bazı kavramlarda yanlış bilgi sahibisin hocam. Oradaki 3G , 3.nesil ipod demek yani cep telefonlarındaki 3g değil.

• bende şuaralar almak için araştırmalara girdim
    1)ölü pixsel olmasın
    2)şarzına dikkat et
    3)tuvalete düşmüş olmasın (nedemek oldugunu bilmiyorum)
    5)bütün ekranının dokunmatigini kontol et
    6)kulaklıgı kontolo et
    7) wfi yi kontol et
    başka aklıma gelmiyor.
  • burock3699,

kardeş saol o zaman 3G değil de 3rd generation demek sanırım, kaptım olayı :)

psiko_21,

sen nerden almayı düşünüyorsun kredi kartı tek çekim en mantıklı yer bence doğubank... ölü piksel laneti demek burada da çıktı karşıma... lanet olsun :D

ama sen sanırım 2. al alacaksın, benim bahsettiğim sıfır ürün... sıfırı bile deli sorunluyken 2. el hayatta cesaret edemem arkadaştan almadığım sürece...
  • Ben 3 sene önce Doğubanktan İpod Nano 3g almıştım. Jelatinli kapalı kutu. İnceleyebilir miyim demiştim izin vermemişti. Kutusunu ancak aldıktan sonra açabiliyorsun...
  • aynen öyle, ürün orjinal olsa bile adamların bu garip tutumu insanı direkt soğutuyor zaten...
  • Nesi garip, sen jelatini açıp incelsen ve almasan, ayrılsan dükkandan. Senden sonra gelene ne anlatacak adam, senin ilk lafın "yahu bu açılmış sıfır değilki" olmayacak mı? Gariplik filan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bahsettiğim bu değil ki,

jelatin açmaktan bahsetmiyorum ben jelatinli olsun olmasın ürünü incelemek için tazgahtan çıkartıp göstermiyorlar bile...

para kazanmaya doymuş gibiler, bu üründe şu özellik var mı diyorsun internetten bak diyorlar, ulan kutusunu göstersen üzerinde yazar zaten ona bile üşeniyor adamlar...

neyse, bugün gittim mekana, resmen hayal kırıklığı yaşadım :D

fiyat konusunda çok fazla uçmuşum nedense...

3G 8 GB ler 250 dolar 32 ler 350 dolar dan başlıyor belki + / - 10 dolar oynuyor maksimum

en ucuz bulduğum 8 GB, 370 TL idi, hayallerim suya düştü yani... ürün cidden süper ama, bende ipod nano varken 370 TL vermek de çok fazla lükse kaçar heralde bunu düşünme devresindeyim şimdi de...

ne dersiniz ??
  • OK anladım, forumda birde doğubanktan 500 liraya 32gblık aldım diyen var, o fiyatlar yok doğubankta maalesef. Hangi dükkandan aldınız diyorum, hiç cevapta gelmiyor.
  • benim bugün aldığım en güzel teklif,

64 GB lik 3G ye 600 e veririm nakitte dedi...
  • O fiyatta süper fiyatmış aslında, çünkü şuanda amazonda 355$. Buna birde eyalate göre vergi eklesen yerine göre 5$ ile 30$ civarında vergisi var, Amerika içi teslimde. Zaten kabaca 580 liraya maliyeti var. Muhtemelen o dükkanın bugün bir ödemesi filan var ve çok sıkışmış ne olursa olsun paraya dönmek istemiş gibi,sana denk gelmiş, yoksa o fiyat mümkün değil.
  • valla ben genelde hep 8 GB aradığımdan diğer yerlerin fiyatına hiç bakmadım dikkatlice ama dediğine göre, 32 Gb ile 64 Gb arasında çok az fiyat farkı varmış onu da vermemeye değmezmiş dedi...
  • Sallamış, 32gb 270$ - 64gb 355$ (+vergi) birde bu dükkanlara bu ürünleri getirenlerde var, onlarda aradan kar edecek. Aradaki fark neye göre kime göre az. Toplama vurdun mu fiyat çıkıyor yukarı. Bu mantıkla ipod 64gb alıyrosan, fiyat farkı azalıyor diye iphone al da denebilir, bunun sonu yok. Benim bakış açıma göre deli gibi bir müzik arşiviniz yoksa 64gblığa fazla para vermeye gerek yok. 32gb ideal, donanımsam avantajlarını düşünerek.
  • Dogubankta alt katta merdıvenlerın karsısındakı dukkandan al tavsıyemdır bır ay once 16 gb aldım bende ordan kesınlıkle orj.ama cıhazı ınceleme sansın ordada yok ama uc gun ıcerısınde senden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı bısey olursa cıhaza ıade alıp yenısını verıyolar yanı o konuda ıcın rahat olsun.Ancak 250 mılyona alma gıbı ımkanın cok zor.Fılm ızleme konusundada ben 3g iphone kullanıyorum ipod degıl fılm ızleme ısını bende denedım bı ıkı kere ama gun ıcerısınde cok cabuk sarj bıtırıyo ıllakı goruntu parlaklıgını tam sevıyeye cıkarıcaksın fılmı adam akıllı ızlemek ıcın bu sıkıntı oluyo sarj ıcın ıste.Ama ıpodlarda nasıldır bılemem.genede sen dıyosankı ben bı fılm ızlerım o bana yeter guzel bı secım.
  • bana kalırsa 8 gb bile inanılmaz ideal :D

2G ler 3G farkı da yokmuş sanırım 8 GB lerde... bakalım yapacağız bir şekil ama kısmet :D

edit: evet alt kattaki dükkanı biliyorum daha önceden 2 kere ipod almıştım ark larıma hediye, hiç bir problem çıkmadı; garantisiz olduğunu bilen ark ım arada bunun sesi gidip geliyor ya da açılmıyor diyor ama ben elime aldığımda her şey normal gözüküyor sanırım ondaki psikolojik sorun :D faturasız olduğunu bildiğinden oluyor büyük ihtimalle... ne yazık ki ellerinde yokmuş i phone... (merdivenlerden inince hemen sol çapraz dükkandan bahsediyorum ben)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 11 Mart 2010; 17:13:12 >
  • Evet benımde bahsettıgım o dukkan bence gelıp gelmıycegını bı sorarsan ordan al derıl.Ben teknosada 570 tl fıyat varken 330 a aldım kendı cıhazımı ordan zaten bozulsa nerdeyse aradakı fıyat farkıyla ıkıncısını bıle alırsın yanı bence gereksız garantılı almak.sonucta acılmamıs kutu ıcerısınde verıyo sana.ve uc gunde degıstırme garantısı verıyo.4 cu gunde bozulcagı tutarsa o da kendı sansına o kadarınıda goze almak lazım
  • evet de gelecek olsa, en azından şu gün gelir tarzında bir cevap verirdi ama vermedi...

yanlış anlamadıysam sende hem 16 GB lik ipod touch hem de iphone mu var ?

16 GB lik versiyonunu mu aldın 330 TL ye ?
  • hayır bende ipod 5. nesil var onu 330 a aldım ordan ayrıca iphone var
  • hmm anladım teşekkürler...

valla video konusunda 6 saat demiş kendi sitesi ama doğru mudur yalan mıdır kullananlara sormak lazım tabi bunu en garantisi...
  • Rıca ederım kullananlardan bılgı almak en garantısı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.