Şimdi Ara

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DAVETİNİ REDDETME YOLU... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir akrabanın nikahını söyle örneğin bakırköy,avcılar evlendirme dairesinde yada şehirdışı ardırdanda nikahtan sonra yemeğe kalacağını söyle olsun bitsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sin

@Zevk-i Mükerrem

Çok yakın arkadaşım değil...Konu param yok değil, konu paramın çöpe gidiyor olması.Var ama oraya giidp harcayacak kadar değil

İşte bende onu diyorum abicim, durumum müsait değil falan de yani, hayvan değil ya elbet anlayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

o gün bir yakınım ölecek de.

itülü espiri anlayışı kimse gülmez şimdi benden başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Senin amacın bahane bulmak değil. Hava atmak. Herşeyi yazmışsın yeri saati yok şunu bunu. İkametgah'da koy şuraya daha iyi olur.

abi bence alakası yok
    belli ki adamın maddi durumu kısıtlı

sende her şeyde bi kulp buluyosunya helal olsun sana valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

hakkatten ya param yok de bitsin

"bana param yok" u cümle içinde kullanın abi, anlatamıyor muyum

Öyle şak diye param yokla bitmez, ya da parm yok denmez
  • Sonunda güzel fikirler gelmeye başladı

Sağol Zevk-i Mükerrem, param yok yerine aradığım gümleyi sen söyledin sonunda Zevk-i Mükerrem

Tamam bu olur ya da bir yere gidicem derim

bu sefer de parti tarihini değiştirise o zaman

• Alo naber xxx
    iyiyim sen
    bende iyiyim ya bak ne dicem doğum gününe gelemeyeceğim sanırım finanansal açıdan sıkıntım var
    peki sorun değiil
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

ishal oldum partiyi wc de yapıyorum de kesin çözüm

Bide okusan aah aah ...
  • ya bi git oraya önce. sonra avea hattın varsa bi numara var onu arıyorsun ya da mesaj atıyorsun. seni arıyorlar bahane de buluyorlar hoş bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Ağustos 2008; 0:45:02 >
  • Tamam sağolun arkadaşlar, Tam ay ortası durumum müsait değil dicem

Ama gidebilsem süper olurdu ya

@lejyonerx

Değişik bir yöntem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Sin -- 14 Ağustos 2008; 9:02:17 >
  • paraya takma inan senin orda bulunman yeterli

güzel bir çiçek al götür

artı madem zenginler alman usulu yapmasınlar önceden parti sahibi ödesin parayı çağırsın arkadaşları
  • biz halısaha maçına giderken bi arkadaşın hep teyzesinin nişanı oluyodu kaç tane teyzesi varsa seninde teyzen nişanlansın bu seferlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

paraya takma inan senin orda bulunman yeterli

güzel bir çiçek al götür

artı madem zenginler alman usulu yapmasınlar önceden parti sahibi ödesin parayı çağırsın arkadaşları

Keşke öyle yapsalar
    Normalde bende paraya bu kadar takmama ama gidilecek yer önemli ve harcadığım paraya değmesi gerekir...

@O.Bora

Hiç teyzem yok
  • kardeş para birçok şeyin anahtarıdır da arkadaşlığın değildir enazından gerçek arkadaşlığın senin eğer gerçekten bir arkadaşın ise inanki hediyeyi getirip getirmediğine bakmayacaktır seni tüm yönleriyle kabullenmiştir o,etraftaki tipler sen hediye götürmeyince yüksek bir ihtimalle aralarında bir muhabbetini edeceklerdir bırak istediklerini söylesinler.
    hediye alacaksan bence git ona bir mevlana öğütlerini barındıran tablo al fiyat sanıyorum 30-40 ytl dir bana kalırsa dünyadaki en güzel hediyelerden biri olabilir normal alacağın hediyeler ne kadar eskisede senin vereceğin bu hediye asla eskimeyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Captain America

kardeş para birçok şeyin anahtarıdır da arkadaşlığın değildir enazından gerçek arkadaşlığın senin eğer gerçekten bir arkadaşın ise inanki hediyeyi getirip getirmediğine bakmayacaktır seni tüm yönleriyle kabullenmiştir o,etraftaki tipler sen hediye götürmeyince yüksek bir ihtimalle aralarında bir muhabbetini edeceklerdir bırak istediklerini söylesinler.
    hediye alacaksan bence git ona bir mevlana öğütlerini barındıran tablo al fiyat sanıyorum 30-40 ytl dir bana kalırsa dünyadaki en güzel hediyelerden biri olabilir normal alacağın hediyeler ne kadar eskisede senin vereceğin bu hediye asla eskimeyecektir.

İşte çok yakın arkadaşım değil
    Arkadaşımın arkadaşı...Söylediğin hediyeyi başkasına hediye ederim birgün

• ya ne mız mız ediyorsun direk HAYİR diyecen gelmiyorum param yok dersin olur biter.
    sen eger para yüzünden gitmek istemiyorsan kız ile neden hala görüşüyorsun.
    eger kırılmasını istemiyorsanda parana kıyıp gidecen partiye.
  • Bana kalırsa son dediklerini ona söyle;
    ".Bırak doğum gününü, gezmek için bile caddeye insem en az 60 lira harcıyorum.
    Şimdi hediye almaya kalksam ne alıcam,hediye de 50 liradan az olmucak.Emin değilim ama partide heralde Alman usulü oluyor ( zengin partileri bu şekilde )
    Benim bütçem taş çatlasa 100 lira olur bu parti için (Yani çöpe atıcak param )
    Batarım yani ben Zaten sevmediğim tipler, sevmediğim ortam... "Gerçekten anlayışla karşılayacaktır

edit : Tabi şu cümlei değiştir de söyle."Şimdi hediye almaya kalksam ne alıcam,hediye de 50 liradan az olmucak."
    Yani ben senin kadar zengin değilim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 14 Ağustos 2008; 11:07:17 >

• bi arabanın önüne at kendini dicem ozamanda hastane masrafları..
  • ac telefonu
    -ben gelemeyecegim 1-2 sorun cıktı size iyi eğlenceler benim yerime de eğlen/ bunu dedikten sonra ne diyecegini sasırır hatta onun konusmasına izin vermeden konuyu baska bir yere cek ve soru sor
    ben gelemeyecegim 1-2 sorun cıktı size iyi eglenceler benim yerime de eğlenin ha bu arada baksana ne diyecegim (uzat da uzat) ayşe vardı ya bizim onun tel no sunu kaybettim sende varmı? (onda olmayan bir numara iste ki hayır cevabını versin)
    -hayır yok ya
    -ha tamam o zaman sonra görüsürüz kontor bitiyor (vs vs)
    insanları yönlendirmek zor değil
  • işte çalışmıyon mu ek mesai var de bu mesajı az önce nasıl kilo alırım konusuna atmışım yanlışlıkla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.