quote:Orjinalden alıntı: the choosen aşk olsun cash, doğum günün vardı ve beni çağırmadın öyle mi? yahu murat doğum günü kutlamdım ki seni çağırayım, sana telefon açıpta bugün benim doğum diyemem herhalde. hatırlasaydın. o senin sorunun. görünen köy sağol canım, teşekkür ederim. doğum geçeli çok oldu ama
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: the choosen aşk olsun cash, doğum günün vardı ve beni çağırmadın öyle mi? yahu murat doğum günü kutlamdım ki seni çağırayım, sana telefon açıpta bugün benim doğum diyemem herhalde. hatırlasaydın. o senin sorunun. görünen köy sağol canım, teşekkür ederim. doğum geçeli çok oldu ama Doğum mu? Hayırdır? Ne doğumu? Bebek oğlan mı kız mı?
quote:Orjinalden alıntı: Görünen Köy quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: the choosen aşk olsun cash, doğum günün vardı ve beni çağırmadın öyle mi? yahu murat doğum günü kutlamdım ki seni çağırayım, sana telefon açıpta bugün benim doğum diyemem herhalde. hatırlasaydın. o senin sorunun. görünen köy sağol canım, teşekkür ederim. doğum geçeli çok oldu ama Doğum mu? Hayırdır? Ne doğumu? Bebek oğlan mı kız mı? yahu öldüm gülmekten. doğum günüm demek istemiştim.
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash nedenmiş o pew /> ösled,n merdanemi demi özlememmi bi anamın çorbası bide senin merdanen
quote:Orjinalden alıntı: pew quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash nedenmiş o pew /> ösled,n merdanemi demi özlememmi bi anamın çorbası bide senin merdanen bizede afiyet olsun demek düşer o zaman La_l3reA sağol dostum.
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: the choosen aşk olsun cash, doğum günün vardı ve beni çağırmadın öyle mi? yahu murat doğum günü kutlamdım ki seni çağırayım, sana telefon açıpta bugün benim doğum diyemem herhalde. hatırlasaydın. o senin sorunun. görünen köy sağol canım, teşekkür ederim. doğum geçeli çok oldu ama tamam canım kızma hemen ala ala seneye söz unutmicam