Şimdi Ara

doğum günündeki hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bugün benim doğum günüm ama benim için normal bir gün artık hep olduğu gibi.

canım sıkkın çünki almanyadan ps3 gelicekti gelen tek şey digiphone vurmatik tablet.

bilgisayar artık iyice takozlaştı ps3 te karar kıldım bende hem hesaplı hem büyük ekran oynamak için.

çabaladım sarf ettim parayı denkleştirdim.(televizyon parasıda dahil) bilgisayarı satarak telefonu satarak bursluluk tu derken para hazır oldu.

verdik tabi babaya parayı babam tabi çıkarcı herifin teki bunun arkadaşının almanyada kardeşi varmış zenginmiş falan filan işte bu yollucakmış onda varmış.zaten 2. el gelicek ben sıfır parası veriyom babama tahammül edemiyom.bekledim 12-13 gün sonunda geldi.

dün gelmiş zaten babam zorla yurda yolladı beni şartlandırıyor birde yurttada yemek yiyorduk telefon oda da çalmış tabi ben bakamadım iyikide açmamışım ha yoksa sabaha kadar düşün vay sonunda geldi be diye.

bugün yurt çıkışı eve giderken aradı açtım geldi senin alet diye 30 dk lık yolu 10 dk da nefes nefese gitmişimdir.

gittim baktım vurmatik tablet bune diyorum benim dediğim şeyle yakından uzaktan alakas yok aradı arkadaşını karışıklık olmuştur diyo bida yollucaklarmış bide ps4 diyolar diyorum ps 4 çıkmadı icat bile edilmedi orda çıkmıştır diyolar bana bekle işin gücün yoksa 15-16 gün daha.

keşke bilgisayarım duruyo olsaydı genede açıyodu pes 2011 i falan oynardım az çok. acayip sinirle doldum yediremiyom paralar gitti zaten ne zaman bursluluk gelse veriyorum herifin eline.bilgisayar topliyim diyom olmaz diyor televizyon alırmış birtek napıyım ben televizyonu ben zaten ben sana tv parasından çok verdim ps3 gelecekmi bakalım ama imkanı yok gene başka bişey gelir kim bedava bişey yolluyor bu devirde tanımadığı kişiye.

zaten durmadan ders çalıştırıyolar denemelerden 14-15 yanlış çıkıyor 6-7 diyorum ondada azarlıyolar allahtan 14-15 i duymuyolar.

istemediğim yurtta kaldım neyim var sattım 3 ayda bir 375 lira bursluluk geliyor ellerine sayıyorum doğum gününe pasta dahi almıyorum olanlara bak bilgisayarda yok telefonda gitti gidip duvarı yumruklıyayım bari evde.

sürede bitcek zaten kolay gelsin size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumansiz sigara -- 25 Kasım 2012; 16:42:18 >

• Ps3 iste babandan.Her sene Ram,ekran kartı uğraş uğraş nereye kadar.Zaten öğrencisin.Bende öğrenciyim.TV sağlam ise neden alınmasın.Beraber oynarız.İlkokulda mı okuyorsun yoksa lisede mi?Bu sene sınavın varsa yazın alınsın ya da 1.dönem takdir al alsınlar ya da aldırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Ps3 iste babandan.Her sene Ram,ekran kartı uğraş uğraş nereye kadar.Zaten öğrencisin.Bende öğrenciyim.TV sağlam ise neden alınmasın.Beraber oynarız.İlkokulda mı okuyorsun yoksa lisede mi?Bu sene sınavın varsa yazın alınsın ya da 1.dönem takdir al alsınlar ya da aldırsınlar.

zaten ps3 istiyorum televizyon tüplü ben televizyonla ps3 ün parasını verdim babama babam bedavacı almanyadan gelicek diyo gelicek hiçbirşey yok.

hocam zaten takdik dediğin şeyi ben hep alıyorum ilk dönem gine alıcağım hiç süphem yok o konudada paraları verdik bi kere babama.

yine geldim internet kafeye cidden evde canım sıkılıyor hava karardı artık kaçayım ben yarın gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumansiz sigara

quote:

Ps3 iste babandan.Her sene Ram,ekran kartı uğraş uğraş nereye kadar.Zaten öğrencisin.Bende öğrenciyim.TV sağlam ise neden alınmasın.Beraber oynarız.İlkokulda mı okuyorsun yoksa lisede mi?Bu sene sınavın varsa yazın alınsın ya da 1.dönem takdir al alsınlar ya da aldırsınlar.

zaten ps3 istiyorum televizyon tüplü ben televizyonla ps3 ün parasını verdim babama babam bedavacı almanyadan gelicek diyo gelicek hiçbirşey yok.

hocam zaten takdik dediğin şeyi ben hep alıyorum ilk dönem gine alıcağım hiç süphem yok o konudada paraları verdik bi kere babama.

yine geldim internet kafeye cidden evde canım sıkılıyor hava karardı artık kaçayım ben yarın gelirim.

Lise misin?İlk okul mu?

• Ps3 değil xbox al, fw at sahte oyunları orjinal gibi oyna. Oyunları netten indirip dvd ye yazdırırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ps3 değil xbox al, fw at sahte oyunları orjinal gibi oyna. Oyunları netten indirip dvd ye yazdırırırsın.

Hayır ps3 alsın bizlerle oynar.
  • quote:

quote:

Ps3 değil xbox al, fw at sahte oyunları orjinal gibi oyna. Oyunları netten indirip dvd ye yazdırırırsın.

Orjinal oyunlara parası yetiyorsa alsın tabi. Ama bana göre bir oyuna 100 - 200 TL para vermek akıl karı değil.
  • quote:

quote:

quote:

Orjinal oyunlara parası yetiyorsa alsın tabi. Ama bana göre bir oyuna 100 - 200 TL para vermek akıl karı değil.

yıl olmuş 2012 yabmayın artık şunu

• PAra toplamışşın gidip kendin alsana teknosadan 0 ps3 ü git parayı alsın baban halinize üzülüyorum kendi emeğinle elde ettiğin parayı neden başka insana veriyorsun gelecek ps3 de kullanılmış olur sana söyliyim.
  • baban özünde iyi bir insanmı eğer iyi bir insan değilse çağır beni beraber dövelim en sevmediğim baba tipide o yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

Ben orjinal alıyorum.2 ayda 1 oyun.Tüm oyunları içine yükledikten sonra sıkılırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

quote:

quote:

yıl olmuş 2012 yabmayın artık şunu

Herkesin maddi durumu aynı değil dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben orjinal alıyorum.2 ayda 1 oyun.Tüm oyunları içine yükledikten sonra sıkılırsın.

Ben bi oyunu 7 günde bitirdiğim için sıkılıyorum. Onlinesi varsa biraz takılırım tabi. Sürekli oynadığım oyun olarak Battlefield 3 - Cod mw3 var. Eğer bf3 alırsa arkadaş uzun zaman oynar tabiki. Ama atıyorum Mafia 2 oynadı ve bitti tekrar oynamak istemez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bi oyunu 7 günde bitirdiğim için sıkılıyorum. Onlinesi varsa biraz takılırım tabi. Sürekli oynadığım oyun olarak Battlefield 3 - Cod mw3 var. Eğer bf3 alırsa arkadaş uzun zaman oynar tabiki. Ama atıyorum Mafia 2 oynadı ve bitti tekrar oynamak istemez.

ps3 alsın ve orjinal alsın.Sonra neden türkçe oyun yok diyoruz.200 tl vermicek tabi.Ucuz satan siteler var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.