Şimdi Ara

Doğuş otonun bunu yapmaya hakkı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkker

kaskoya da faiz eklemeleri çok saçma.ilk fiat verdiklerinde 22000 tl krediyle araç 46000 e geliyordu.şimdi kaskoyu da ekleyince 48500 ü buldu.tabi içinde 600 tl dosya masrafı 300 tl de hayat sigortası varmış.

1- Böyle bir hakları kesinlikle yok. Doğuş veya başka bir banka veya finansman şirketi sigorta talep edebilir fakat şirket dikte edemez.

2- İpotek karşılığı kredi verip üstüne bir de hayat sigortası talep etmek şerefsizliktir, müşteriyi kandırmaktır. Bunu da bankalar yedirebildiklerine yediriyorlar. Kesinlikle itiraz edin.
  • bugün tekrar doğuşa gittim.kaskoyu ayrı ödemek istiyorum dedim.kasko bedelini düştüler 150 lira gibi bir faizi varmış 2 yılda ondan kurtulmuş oldum.ama anladımki doğuş bana kaskoyu oraya yaptırdığım için indirim falan yapmamış.bana kaskoyu kredinin içinde ödemezseniz indirimden faydalanamayacaksınız demişti.hesapladım ödeyeceğim toplam rakamda 165 tl lik bir düşüş oldu.ayrıca full değer diye bir şey varmış.600 tl civarı bir ödeme yapılınca 4 yıl boyunca aracınız perte çıkarsa anahtar teslim bir araç veriliyormuş.bunla ilgili bir deneyimi olan var mı?
  • Vdfye laf yok 0.89dan kredi vermişlerdi bize hemde kaç kere aradı adam abi yarın faiz oranı artacak bugün verelim diye harbiden artmıştı ve 3000 lira daha fazla ödeyecektik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 13 Nisan 2012; 21:25:53 >
  • mukayese edin sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

kaskoya da faiz eklemeleri çok saçma.ilk fiat verdiklerinde 22000 tl krediyle araç 46000 e geliyordu.şimdi kaskoyu da ekleyince 48500 ü buldu.tabi içinde 600 tl dosya masrafı 300 tl de hayat sigortası varmış.

1- Böyle bir hakları kesinlikle yok. Doğuş veya başka bir banka veya finansman şirketi sigorta talep edebilir fakat şirket dikte edemez.

2- İpotek karşılığı kredi verip üstüne bir de hayat sigortası talep etmek şerefsizliktir, müşteriyi kandırmaktır. Bunu da bankalar yedirebildiklerine yediriyorlar. Kesinlikle itiraz edin.

1-Kimse kimseye birsey dikte etmiyor ki kaskoyu ben yaparsam faiz oraninda indirim yaparim diyor ben yapmazsam sana kredi vermem ya da araba satmam demiyor ki adamlar.
    2-Ayrica ortada serefsizlik de yok krediyi aldin hayat sigortasi yaptirmadin ertesi gun oldun (Allah korusun) mirascilarin da mirasini reddetti banka parasini nerden tahsil edicek?? Ya da mirascilarin mirasini reddetmedi diyelim boylesi bir durumda da banka parasini sigorta sirketinden alir senin mirascilarin da kredi odemelerini yapmak zorunda kalmaz bu senin acindan kotu birseyse ona diyecek lafim yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.