Şimdi Ara

Doktor'dan 5 gün rapor alma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kendim rapor almaya gideceğim 5 gün alsam tadından yenmez sizce ne yapmalıyım 2 gündür feci hastayım ama şuan biraz iyiyim tabi orda kendimi biraz daha acındırcam

Bu arada gideceğim hastane özel hastane.

• Özelse hasta numarası yap.İşe yarıyor.Zaten deli gibi para alıyorlar kendimden biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartug148

Özelse hasta numarası yap.İşe yarıyor.Zaten deli gibi para alıyorlar kendimden biliyorum

Kardeşlerin ayda 1 gidiyor benide tanıyor zaten fakat ben bu kadına ne diyeceğim bana rapor bu yaz diyecem 5 gün direk
  • git 2 yada 3 günlük al
    rapor bitince tekrar git bi kerede 5 gün vermezler

ha özel hastane ise verir acındır kendini
    sınavlarım var bu halde çalısamam de sdfasf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Aralık 2009; 9:15:43 >
  • Raporu aldım 5 gün Domuz Gripiymişim zaten direk kendi verdi raporu bana sormadan.
  • Gerçekten hastaydım. 5-6 gün alırım diye düşünüyordum. Doktora bi gittim. 1 gün verdi evlat acısı gibi geldi
  • hangi şehir hhangi hastane

• quote:

Orijinalden alıntı: _GökByRock_

Gerçekten hastaydım. 5-6 gün alırım diye düşünüyordum. Doktora bi gittim. 1 gün verdi evlat acısı gibi geldi

Özele git kadın sormadan yazdı 5 günü + hasta bile değilim canavar gibiyim bi dahaki hafta yazılı haftası dedim

Samsun / Mediva Hastanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshigaki Kisame -- 7 Aralık 2009; 11:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoshigaki Kisame

quote:

Orijinalden alıntı: _GökByRock_

Gerçekten hastaydım. 5-6 gün alırım diye düşünüyordum. Doktora bi gittim. 1 gün verdi evlat acısı gibi geldi

Özele git kadın sormadan yazdı 5 günü + hasta bile değilim canavar gibiyim bi dahaki hafta yazılı haftası dedim

Samsun / Mediva Hastanesi

İyimiş

• Arkadaşlar okul özel hastaneyi kabul ediyormu ? oO. bende bu hafta ameliyat oldum özel hastanede ama kabul etmiycekler diye tırsıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.