cevabini bildigin sorulari sormasan olur mu hocam sence var mi amorebieta |
Doktor Enflasyonu | Tıpta işsizlik var mı? (3. sayfa)
-
-
maksat fikir alışverişi.
-
en prestijli meslekler listesine baktın mı? 1. sırada tıp doktorluğu var. keşke cevap yazsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 13:34:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahaha ülkenin nüfusu azalacak artık, ne artması.
Olsun yaşlılar artıyor her şekilde
Yav hocam, buna mı takıldınız cidden.
Genel sıralamada en yüksekte olduğu doğru, ama şahıs kendi özverisi sayesinde bunu 5-6 katına bile katlayabilir. Çevremde sıradan bir tıp doktorundan çok daha fazla prestijli insanlar var.
elbette vardır da kendini geliştirmiş bir doktor daha iyi değil midir?
Türkiye'nin en iyi şirketlerinden birinin CEO'lugunu yapmış, binlerce insana istihdam sağlamış birisinden daha prestijli değildir bana göre. Çok kriter var hocam burada ve çok subjektif bir konu siz takılmayın bunlara. Kesin olan bir şey var ki dünya genelinde totale vurunca en prestijli meslek hekimlik olduğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 21 Temmuz 2024; 15:37:34 >
binlerce insanın hayatını kurtarmak hayata döndürmek istihdam sağlamaktan önemsiz mi yani ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 15:45:7 >
Ülkenin nüfusunun azaldığına inanıyor musun gerçekten kesinlikle senle aynı ülkede yaşamıyoruz
Önceden yaşam ömrü 60yasken şimdi 80 yasin üstüne çıktı ve giderek artıyor
Ve nüfus azaliyor diyorsun
Sıradan bir tip Doktoru ne alaka
En kötü Doktoru bile universite sınavlarında %1lik dereceyle tip fakültesini girdi ve zorlu 6 yıllık fakülteyi bitirdi ve sıradan diyorsun
Bu sizin hekimleri küçümseniz komik
cidden anlamıyorum bunu
aga sen bi belediye başkanı dedin bi de ceo dedin. abd başkanı ne alaka şimdi? biz de biliyoruz zaten neyin ne olduğunu cumhurbaşkanı desen anlayacam da. bi de kör olduk utanmaz olduk inanılmaz gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 16:10:36 >
Örnek veriyorum, dostum. Örnek, adı üstünde.
Sırf prestij için bir şeylerin peşinden koşuyorsam daha güzel hedefler de var, onu kastediyorum.
Tıp sadece prestij için yazarsam aradığımı bulamayabilirim diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 21 Temmuz 2024; 16:2:25 >
ben de örneklerin olmadı diyorum. zaten sadece prestij için yazılmaz senin o küçümsediğin doktorlar bile çok zorlu eğitimden geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 16:9:39 >
Doktoru kucumsesem kendim Tıp yazmak ister miyim? Sana mantıklı geliyor mu söylediğin?
sıradan doktor diye ben yazmadım
Doğum oranı 2.1 den düşükse evet nüfus azalacaktır artık. Türkiye'ninki şu an 1.5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X