Şimdi Ara

DOKTOR MAAŞLARI HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzmanlar 10-15k asistanlar 8k intern 560 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brs3838 B kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan dediğin şey Türkçe'nin kuralı. Aklın bağlacı ayırmaya yetmiyor herhalde. Türevimi alacakmışmış. Adama yanlışını söylüyorum türevini alırım diyor. Konu oraya gelecekse ben de alırım emin ol.

• hocam boşver bunların görevi boş konuşup asap bozmak :D gelecekteki maaşımı merak ettiğim için suçlu oldum sen düşün beyni

• Hahahahah sakin ol dostum..

Spesifik olarak merak etmiyorum, 18 yaşında olduğum için YAKLAŞIK olarak kaç para kazanabileceğimi tahmin edebiliyorum, siz dün doğduysanız bilemem.

Ayrıca böyle muhabbetlerin boş olduğunu da belirtmek lazım 7 sene evvel doktor maaşları dolar veya tl cinsinden ne kadardı şimdi ne kadar araştır istersen. (Ben araştırmadım ancak farklı olduğuna eminim)

Bu dönemde merakı “bölümümü okurken nelere dikkat etmeliyim” “önlük töreni ne zaman olur” gibi şeyler olmayan adam paragözdür paragözden de hayır gelmez.

• doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    Beynim yoktur beynimi sattım

• İnternler maaş alıyor . Asgari ücretin yaklaşık 1/3 ü kadar ama 5-10 değişebiliyor bu rakam . İnternlerin asgari ücret alması için birileri uğraşıyordu ne olur ilerde bilemem .

Asistan maaşları hastaneden hastaneye branştan branşa değişiyor . Devletin asistana verdiği net maaş en aşşağı 5k . Gerisini de dönerden alıyor .

Benim ablam dahiliye asistanlı 4 aylık 7.5 alıyor . Başka bir tanıdığım ise çocuk cerrahi asistanı 9.5 alıyor . Acil asistanları vs daha fazla ama genelde 5-10 arası diyebilirsin asistanlar için .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    tekrar çok teşekkürler hocam

• doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . İyi forumlar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brs3838 B kullanıcısına yanıt
    6 yıl sonra maaş

• KayzerYY K kullanıcısına yanıt
    spesifik olarak sadece maaşa yoğunlaşarak açmadım kardeşim bu konuyu beni tanısaydın böyle olmadığını çok net bilirdin zaten. bazı hayallerim var ne ölçüde gerçekleştirebilirim diye merak ettim sadece ve gelmiş bana "acilde hasta kanlar içinde yatarken maaş bakan doktor" tarzı saçma şeyler söylüyorsun sonra da sakin ol diyorsun. olamam kardeşim. yaptığın ayıp

• İstanbul Abdülhamit EA Hastanesi (Eski Gata )’ da mayıs ayında ameliyat olmuştum . Hastane aşırı yoğun ve çok merkezi konumda , günlük bayağı bir hasta geliyor . Beni ameliyat eden doktorlardan asistan olan hanımefendi 10 bin civarı aldığını söyledi döner sermaye ile birlikte . Yalan söyleyeceğini tahmin etmiyorum kadın zaten aileden zengin . Eğer parası için olacaksan olma demişti

• KayzerYY K kullanıcısına yanıt
    Seviyeli cevap verdiğiniz için teşekkürler..

Ben , çok merak ettiğimden değil sadece böyle konular açılınca hemen insanlar paragöz olarak algılanıyor. Ne var yani öğrenmek istemek gayet doğaldır. Meslek aşkına aykırı bir durum yok. Ben mükemmel bir doktor olmak için eminim ki çok çalışacağım. Paramı da düşünürüm meslek başarımı da...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.