Şimdi Ara

Doktor rapor verdi ama 0 gün yazıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Skill

Sonra doktoru öldürünce millet suçlu oluyor.

sağlık raporu sağlık problemi yaşayan ve bu nedenle günlük yaşamındaki sorumluluklarını yerine getiremeyen kişilerin bu durumdan dolayı mağdur olmamaları için verilir, yani raporun verilebilmesi için ortada bir sağlık problemi olmalıdır. ha bazı doktorlar fazladan insiyatif kullanarak o an siz zor durumda kalmayın diye 1-2 günlük bir rapor verebilir ama bu demek değildir ki sen doktora gittiğinde sana "senin gibilerin tabiriyle eşşek gibi rapor verecek"... zaten bu rapor olayı uyanık halkımız tarafından çokca suistimal edildiğinden ve gereksiz yere alınan raporlar dönüp dolaşıp o doktorun başına bela olduğundan, o gün yalvararak raporu alan kişiler bir sorun olduğunda direkt doktoru hedef gösterdiğinden, yani doktor iyi niyetinin kurbanı olduğundan dolayı birçok doktor lüzumsuz rapor verme olayını yapmamaktadır. ha bu senin 3 kuruşluk planlarına çıkarlarına uymuyor diye sen doktora öyle diyemezsin. dediğim gibi en başta rapor gerekli hallerde verilen resmi bir belgedir. umarım yaşın küçüktür ve zamanla olgunlaşma şansın vardır eğer bir yetişkin olarak yukarıdaki cümleyi kurduysan Allah seni bildiği gibi yapsın diyecek çok da bir şey yok senin için

• quote:

burada doktorun yaptığı bir hata yok ama senin kurduğun cümleye ve mantığına göre konuşacak olursak demekki sen işinde bir hata yaparsan bu durumda milletin de bunu sebep göstererek seni öldürmesi gerekiyor senin mantığından bu çıkıyor. yazdığın mesajın ortaya koyduğu cehaletten ve magandalıktan dolayı senin empati yapamayacak kadar düşük seviye biri olduğun kanaatine vardım ve sana hakikati anlaman için yardımcı olmaya ççalışıyorum. allah zihnine acilen şifa versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 2 Mayıs 2012; 12:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

burada doktorun yaptığı bir hata yok ama senin kurduğun cümleye ve mantığına göre konuşacak olursak demekki sen işinde bir hata yaparsan bu durumda milletin de bunu sebep göstererek seni öldürmesi gerekiyor senin mantığından bu çıkıyor. yazdığın mesajın ortaya koyduğu cehaletten ve magandalıktan dolayı senin empati yapamayacak kadar düşük seviye biri olduğun kanaatine vararak sana hakikati anlaman için yardımcı olmaya ççalışıyorum. allah zihnine acilen şifa versin

yeter anladık doktorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

burada doktorun yaptığı bir hata yok ama senin kurduğun cümleye ve mantığına göre konuşacak olursak demekki sen işinde bir hata yaparsan bu durumda milletin de bunu sebep göstererek seni öldürmesi gerekiyor senin mantığından bu çıkıyor. yazdığın mesajın ortaya koyduğu cehaletten ve magandalıktan dolayı senin empati yapamayacak kadar düşük seviye biri olduğun kanaatine vararak sana hakikati anlaman için yardımcı olmaya ççalışıyorum. allah zihnine acilen şifa versin

yeter anladık doktorsun

yazdığın cümlenin manası amacı nedir ben yukarıdaki mesajlarımda doktorum diye birşey yazmadım ki hakikati yazdım. kim olursa olsun ortada bir hakikat varsa bunu desteklemelidir. şimdi birinin bir olay karşısında sana destek vermesi için illaki senin zümrenden biri mi olması gerek. gerçekten yazdığın mesajın manasını bir açıklar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 2 Mayıs 2012; 12:33:13 >

• İnceden tık tık yapmak istemiştim fakat ciddiye alınmış neyse sağlık olsun.

• Ya iyi dalga geçmiş,ya da yanlışlık yapmış,doktora tekrar gidip söyle dalga geçtiğini sanmıyorum yanlış yazmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.