Şimdi Ara

Doktorlar .D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bir show tv klasigi doktorlar .d .d hafta ici hergun 11.30 .d ilgililere duyrulur .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .d
    .d
    .d
    .d
    .d
    .d
    .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇitoriAşkım -- 29 Haziran 2012; 23:46:31 >
  • yok öyle bir dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .d
  • Ela
  • NOKTADE

NOKTADE

NOKTADE

NOKTADE

NOKTADE

NOKTADE

NOKTADE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 29 Haziran 2012; 23:47:49 >
  • Tapıyorum bu diziyekim ne derse desin bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi dizilerden. e bide ela var
  • oh be sıkıntıdan bunaldık sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Tapıyorum bu diziyekim ne derse desin bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi dizilerden. e bide ela var

sen mc donalds a gidiyosun ya onun parası elaya gidiyor anadolu grubunun sahibinin oğlu ile evlidir
    ayrıca çoluklu çocuklu saygı göster

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Tapıyorum bu diziyekim ne derse desin bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi dizilerden. e bide ela var

sen mc donalds a gidiyosun ya onun parası elaya gidiyor anadolu grubunun sahibinin oğlu ile evlidir

ahlak polisine çattık arkadaş...
    not:4-5 senedir mcdonalds a gitmedim.mcdonalds amerikada fakir işsiz takımının gittiği yerdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

ahlak polisine çattık arkadaş...
    not:4-5 senedir mcdonalds a gitmedim.mcdonalds amerikada fakir işsiz takımının gittiği yerdir.

lafın gelişi senin hayatını sorgulamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Haziran 2012; 0:08:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.