|
doktorlar harbiden iyi kazanıyor (3. sayfa)
-
-
Evlerim babadan kalma değil..
güvenlik görevlisi olarak ekstra vardiya alarak yaptım normalde 8 saatlik çalışma süresi varken ben 19 saat çalışıyordum..
7 sene 19 saat yıllık izin haftalık izin almadım.. vosvosta yatıp kalktım 7 senelik çalışmanın sonucunda 7 evim oldu.. dediğim gibi 19 saat 7 sene yıllık izin haftalık izin yoktu 7 sene vosvosta yattım kalktım..
darmaduman oldum ama şimdi çok rahatım..
-
Arttırdık valla hakkımızı söke söke aldik -
Seslerinin neden kesildiğini anladınız mı şimdi?
Küçücük ilçede 110 bin alan doktor var
Yaptığı bir iş de yok -
Üniversite sınavına gir, %1'lik dilimin içerisinde yer al, 6 yıl tıp + 4-5 yıl asistanlık +( 2 yıl yan dal) oku sen de "hiçbir şey yapmadan" 110k al.
O "hiçbir şey yapmayan" doktor istifasını bastığı an neler neler o ilçede acaba haberin yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA7 tane evim var.. birçok doktordan çok daha iyi gelir sahibiyim.. evlerimin tanesi 9400 bin tl den kirada..
babamdan kalma 2000 model birde jetta mk4 (bora) arabam var.. başka ne isterim.. lise mezunuyum..
kiracılarla sorun yaşıyor musun hiç nasıl gidiyor
-
Hiiicbirsey olmaz
Çünkü ise yaradığı hicbirsey yok. Ciddi bir durumda insanlar yine il merkezlerindeki hastaneye gidip geliyorlar.
İyi doktor 200 bin alsin .Helali hoş olsun .Ancak bilgisayardan aspirin yazmaktan öteye gidememiş boş tenekelere bu paralar haramdir.Ve doktorların en az yarısı alanında yetersiz insanlar. Kimse kusura bakmasın
-
hafta içi 08.00-18.00 ek olarak ayda 8 tane nöbet ? gel bunları yap sen de o kadar kazan
-
110k nerde alıyor pratısyen uzman doktor kamuda 110k alamıyor?
-
Kamuda
Uzman dahiliyeci
-
hocam o kadar kamuda alır mı ya dahılıye de ıyı kazanmıyor ozel hastahane olsa okey de kamuda o kadar aldıklarını bılmıyordum hakkıdır o ayrı.
-
İyi kazanırlar tabi.Bir de hastanın yüzüne baksalar hastayı umursasalar keşke -
Karşılığını verdikçe elbette iyi kazansın, çok kazansın.
Ama doktorlarımız eğitim olarak yetersiz, kendini geiştirme olarak yetersiz.
Benim yetkim olsa bu kadar cömertçe maaş vermem.
-
hem zor meslek herkes kazanamıyor tıpı, hem de yurtdışına kaçış sayısı azalsın diye zam yaptılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorKarşılığını verdikçe elbette iyi kazansın, çok kazansın.
Ama doktorlarımız eğitim olarak yetersiz, kendini geiştirme olarak yetersiz.
Benim yetkim olsa bu kadar cömertçe maaş vermem.
hocam hastanelerde hastaya ilgi felan yok 110 bin tl alıyolar ayda ama hastayla asla ilgilenmiyolar ne var niye geldin ? napabilirim sana gibi çok cevap duydum ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X