Şimdi Ara

Doktorlar Icin En Iyi Ulke Hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denklik sınavının zorluğunu ben de işitmiştim. Üstelik 3 basamaklı sınavın son basamağına ABD'de girmeniz gerekiyor, uçak bileti fiyatları, vize-pasaport işlemleri derken insanı biraz bıktırabiliyor. Bu dediğim sınav da yaklaşık 1 sene sürüyor. Dediğiniz gibi istemeyen biri için çok zor ve uğraştırıcı bir süreç.

Ben doğrudan ABD'de doktor olduğumuzu varsayarak yorum yapmıştım ama işin bu boyutu da var evet.

Aslında işin en güzeli Bulgaristan, Macaristan, İtalya, İzlanda, Rusya gibi ne çok iyi ne çok kötü bir yer kestirip oraya yerleşmek sanırım. Ne kadar göz önünde değilse girişi de o kadar kolay olacaktır. İlle de yurt dışı diyorsak tabi bu ihtimal. Öncesinde hummalı bir araştırma yapmak gerekli.
  • babamın hayrına 6 sene okuyup 4 sene uzmanlık yapacak değilim herhalde tabiki para için okuyorum.
    Ben sizlere iyilik yapmış olacağım araplardan 6.000.000 dolar civarı parayı ülkeye sokacam işte daha ne istiyonuz
    Doktorları böyle araplara yollasak herbiri 10 senede 6 milyon doları ülkeye soksa ülke şaha kalkar
    Ayrıca ben doktor olarak çalışırkende milletle elimden geldiğince ilgilenirim insan hayatı bu şaka değil
  • bulgaristan macaristan rusyada para mı kazanacağını sanıyon sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jajababa

babamın hayrına 6 sene okuyup 4 sene uzmanlık yapacak değilim herhalde tabiki para için okuyorum.
    Ben sizlere iyilik yapmış olacağım araplardan 6.000.000 dolar civarı parayı ülkeye sokacam işte daha ne istiyonuz
    Doktorları böyle araplara yollasak herbiri 10 senede 6 milyon doları ülkeye soksa ülke şaha kalkar
    Ayrıca ben doktor olarak çalışırkende milletle elimden geldiğince ilgilenirim insan hayatı bu şaka değil

10 yıl para için de okunmaz onu diyorum, istek yoksa tıp okunmaz. Başka meslek ara sen. İyi mühendisler de iyi kazanıyor ona yönel belki seversin.
  • kardeş okuma dediğim zaten 5 sene üni okuyacağım
    mimar inşaat mühendisi olmak çok mu kolay ?
    para kazanmaya yine 10 sene sonra başlıyosun zaten.

makine elektrik falan okuyamam zaten sağlığa basıyor kafam
  • quote:

kardeş okuma dediğim zaten 5 sene üni okuyacağım
    mimar inşaat mühendisi olmak çok mu kolay ?
    para kazanmaya yine 10 sene sonra başlıyosun zaten.

makine elektrik falan okuyamam zaten sağlığa basıyor kafam

Daha çok paraya basıyor gibi geldi.
  • quote:

Amerika nedir ya çok uzak girmesi çok sıkıntı onla uğraşana türkiyede uzman doçent olup bi muayane açar keyfime bakarım

Benim hedef orası bakalım.İsteyince mesafe falan vız gelir tırıs gider.Uçak yolculuğu uzun olur.Onu içinde güzel hostesler var sıkılmazsın.
  • Kanka gitmesi zor gidebilecegini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Denklik sınavının zorluğunu ben de işitmiştim. Üstelik 3 basamaklı sınavın son basamağına ABD'de girmeniz gerekiyor, uçak bileti fiyatları, vize-pasaport işlemleri derken insanı biraz bıktırabiliyor. Bu dediğim sınav da yaklaşık 1 sene sürüyor. Dediğiniz gibi istemeyen biri için çok zor ve uğraştırıcı bir süreç.

Ben doğrudan ABD'de doktor olduğumuzu varsayarak yorum yapmıştım ama işin bu boyutu da var evet.

Aslında işin en güzeli Bulgaristan, Macaristan, İtalya, İzlanda, Rusya gibi ne çok iyi ne çok kötü bir yer kestirip oraya yerleşmek sanırım. Ne kadar göz önünde değilse girişi de o kadar kolay olacaktır. İlle de yurt dışı diyorsak tabi bu ihtimal. Öncesinde hummalı bir araştırma yapmak gerekli.

Hocam aslında sınav 4 aşamalıda 4.sünü yerleşmek için almak gerekmiyor.O sınav en beteri insanlara ecel teri döktürdüğü söyleniyor.Dediğiniz ülkeler fakir ülkeler hocam pek para kazanamazsın oralarda.

• quote:

Kanka gitmesi zor gidebilecegini sanmiyorum

Bağlantlarım var.10 sene sonra görüşelim.
  • Baglantilik bi durum degil bu
    Hayaller abd de doktor
    Gercekler issiz sutcu imam mezunu makine muhendisi

• quote:

Baglantilik bi durum degil bu
    Hayaller abd de doktor
    Gercekler issiz sutcu imam mezunu makine muhendisi

Hocam sınav ücretlerini biriktirmeye başladım stepleri clercshipleri vs hepsini planladım.Gidemem için herhangi bir neden yok.
  • Küba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

@Fulctrum

Amerikada mı çalısma şartları iyi? Yeme bizi birader. Doktorluk yapılacak en güzel ülke sistemi oturmuş, halkı bilinçli ve vasıflı kanadadır.

Kanada'ya en kolay nasıl gidilir doktor olarak bir fikrin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

@Fulctrum

Amerikada mı çalısma şartları iyi? Yeme bizi birader. Doktorluk yapılacak en güzel ülke sistemi oturmuş, halkı bilinçli ve vasıflı kanadadır.

Kanada'ya en kolay nasıl gidilir doktor olarak bir fikrin var mı ?

Maalesef bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.