< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doktorların 27 bin kazanması (2. sayfa)
-
-
Bu forumda tıp yazacak arkadaşlar umarım başarılı olursunuz ama bu halkı dolandırmaya umarım yeltenmezsiniz.
-
ya olm halkı dolandıranlar doktorlar değil şimdi buraya yazmak istemiyorum yıllardır göremediysen de açıklamama gerek yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatalarını paylaşmak doktorlar ile uğraşmak olmuş.
Siz istiyorsunuz ki istediğimiz gibi at koşturalım kimse bize karışmasın.
Yok öyle bir dünya.
-
biraz da kendi hatalarından bahset? sen mükemmel misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Temmuz 2024; 20:56:25 >
Başka dolandıran yok demedim ki!
Herkes gücü yettiği kadar biniyor garibanın tepesine.
Kimi az kimi çok.
-
Değilim ama en azından vergi kaçırmıyorum.
-
Doktorların da hepsi kaçırmıyor. Tüm doktorlar harika değil elbette az da olsa vardır ama öyle bi algı yaratıyorsunuz ki tüm doktorlar sanki vergi kaçırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Temmuz 2024; 21:3:15 >
Kardeşim ben doktor değilim. Bu sene sınava girdim ve tıp yazmayı da düşünüyorum. Allah şahidimdir ki bu zamana kadar haram para yemedim hayatım boyunca da yemem. Ama sizin bu tavırlarınız insanı tıp okumaktan soğutuyor. Dediğim gibi asıl tepkiyi vermeniz gereken insanlardan kaçıyorsunuz burada doktorlarla uğraşıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
Tabi ki hepsini suçlamıyorum.
Doktorların büyük çoğunluğu devlet hastanelerinde çalışıyor ve vergileri otomatik kesiliyor zaten.
-
özel bir kliniğe gittiğimizde fiş isteyebilir miyiz?
-
bundan nasıl dolandırıcı dediğimi çıkardın anlamadım, psikiyatriste görün. Sorumu cevapla fiş vermeleri gerekiyor mu
-
özel klinik açan 1 elin parmağı kadar doktor biliyorum, hani geçmezdi
-
Hocam benim tecrübeme göre fatura kesen görmedim.
Fatura kesmesi de işin ilk adımı ve vergisini tam ödeyeceğini garanti etmiyor.
Bir işler çevirip hiç kar etmemiş gösteriyorlar kendilerini.
Eve aldığı toz şekeri bile kliniğe almış gösterip gelirden düşebilir.
-
arkadaşla tanışmıyorum hatta marmara cengte okuyor o yüzden arkadaşımdan çok düşmanımdır. Ben 1 elin parmak sayısı kadar kliniği olan doktor tanıyorum zaten, benim bilmediklerim de vardır
-
-
marsupilami311 zaten en büyük tıpçı ve doktor düşmanı. doğruları yüzüne vurunca da engelliyor zavallı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Temmuz 2024; 21:14:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X