Şimdi Ara

Doktorların sürekli para konuşması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu para ve prestij için seçiyor bu mesleği de o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size niye batıyor bu onu anlamadım

• serafon kullanıcısına yanıt

haksız da sayılmayız

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Para 1. srada yapılan işler her zaman verimli olmaz. Ben seçim yaparken parayı hiç düşünmedim. Sevdiğim alanı seçtim. İşimi de severek yaptım. Sayısız saçmalıkla ve sıkıntıyla karşılaşmama rağmen işimi sevdiğim için isyan da etmedim, zamanla paramı da kazandım.

• serafon kullanıcısına yanıt

ben de severek seçtim ama para da düşünülmeden olmuyor. 5kdan mühendislik yazanlar da parayı her zaman düşünerek yazıyor.

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Para lazım eninde sonunda ama demek istediğim para ana kriter olursa, idealist hatta yeterli olmaktan çok uzak olan ortamların bol olduğu memleketimizde ilerlemek çok zor olur, hemen pes edersin, yön değiştirirsin. Kendine uygun alanı seçtiğinde ise zorlukları aşarsın, iyi ortam bulur veya oluşturursan da çok daha verimli olursun. Ama ana kriter para ise parayı bulsan bile bir süre sonra çok da tatmin olmazsın, tam verimli iş yapmazsın, paran olsa bile zamanla sıkılırsın ve daha da fazlasını istersin, en ufak sıkıntıda da çileden çıkarsın, isyan edersin vs. Bu senin kadar çevreni de memleketi de olumsuz etkiler. Tabi idareden aileye kadar herkesin sorumluluğu olsa da bu konuda, bizim de kendi çapımızda etrafımızı iyileştirmemiz ve yol açmamız lazım ki şikayet ettiğimiz şeyler düzelerek gitsin. Böyle düşünen az ve azalarak da gidiyor doğrusu. Dolayısıyla ortam daha da kalitesizleşiyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.