yok hocam yakın arkadaşım 0dan fransızcayı 3 ay içerisinde öğrendi, kendinizi küçümsemeyin bizler başarılı öğrencileriz ve o 4 kişilik kursların sertifikaları almanya olsun isveç olsun hiçbir geçerliliği yok ama benim attığım goethe sertifikası almanyanın her tarafında geçerli bir sertifika türkiyede euro bakımından ucuz olduğuna bakmayın almanyada 600-700euro o kurslar belki daha pahallıdır yanlış da hatırlayabilirim almanyadaki ücretlr hakkında o yüzden orada da geçerli olan sertifikaların kurslarını gitmenizi öneririm eğer gidecekseniz tekrar söylüyorum ingilizceyi iyi biliyorsunuz diye varsayıyorum, aynı şekilde diğer dilleri de ingilizce gibi konuşabilirsiniz çünkü zeki ve başarılısınız küçük görmeyin kendinizi |
Doktorluğu bırakmak için TYT/AYT giriyorum yardım kaynak tavsiyesi (5. sayfa)

-
-
Yes ss yes guven
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Ankaratıplı hem birine üslubunu düzelt demişsin hem de bana lanlı lunlu mesaj atmışsın. önce sen düzelt üslubunu
mesajını silebilirsin mesela her zaman yaptığın gibi
genel olarak öyle yaptığını söylemek istedim bu konudan bağımsız. internetten yaptığın "araştırma"lara çok güveniyorsun çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 26 Ocak 2022; 19:4:53 > -
Ankaratıplının söylediklerinin gerçeklikle bir illiyeti yok.Sanırım öğrenci henüz hekimlik realitesine ulaşmadığı için,gerçeklerden uzak..Düzelteyim diyorum ama mesajları baştan sona yanlış,tutarsız benimse vaktim değerli cevaplamıyorum artık.
Kaynaklara dönelim yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ksutureceksiniz çocuğu en sonunda. ikinci oytun elimizden kayıp gidecek
-
hocam siz kendiniz demediniz mi
- en az o kurslar 5-10bin tl
- 2-2.5 yıl boyunca hiç boş kontenjan yok demediniz mi
- almanyadaki doktorlar yurtdışına çıkmak için ellerinde geleni yapıyor demediniz mi(başka bir şey demiyorum)
- avrupadaki doktorların ordaki işçilerden farklı maaş almıyor ben o yüzden seçmedim demediniz mi (komik)
- sonra benim gösterdiğim sertifikaların o ülkelerde hiçbir işe yaramadığı hakkında yalan söylemediniz mi yok 3-4 kişilik kursların denkliği varmış
- yalan söylüyorsunuz attığım 2 sitedeki dil denkliğinin var bir de almanya içim telc in denkliği var
hepsi yalan
siz para için bu mesleği seçmişsiniz zaten sizin yüzünüzden insanlar tüm tıp seçenleri "paragöz" olarak niteliyor bu mesleği buraya getiren büyük hocalarımızı büyük saygısızlık
bence çok iyi yapıyorsunuz amcacım yaşınız 30 falan sanırım o yüzden öyle diyorum gücenme falan olmasın
ama bu meslek para için yapılmaz bu işi severek yapanların gelmesi şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Ocak 2022; 19:28:59 >
-
ya bak ne güzel hemen editlemiş mesajını beni üzmemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 26 Ocak 2022; 19:46:12 > -
-
Teşekkür ederim hocam ben ciddi birisi sanmıştım başta ancak görmezden geleceğim.
boşuna demedim mesajlarını siliyor diye. dediklerinin arkasında duramıyor. bana da az önce lan dedi sonra korktu editledi ne güldüm ya
-
Hekimlik okuyacağınıza gidin iki yıllık sağlık teknikerliği okuyun. Zaten zeka ve yeteneğiniz varsa arta kalan zamanda kendinize çok daha fazla birikim katar, hobi sahibi olursunuz. Birinci dereceden gözlem içermektedir. Başlık sahibi günümüz ışığında çok haklıdır.
Hocam ben de bu yıl sınava gireceğim açıktan okuyabileceğim bir şeyler kazanır mıyım diye, ben deneme çözmeyi düşünüyorum. kaynaktan ziyade denemeye ağırlık verin derim ben öyle yapacağım. yaza okul bitiyor benim de, sizinle aynı düşüncelere sahibim. insan okulu bitirmeden algılayamıyor gerçekliği.
-
konuyu ciddiye alıp okumadım ama kanıt niyetine koyduğunuz fotoğraf çok kolay ayarlanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E7769578 -- 28 Ocak 2022; 2:5:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14te sınava girmiş adam gelmiş 30 yaşında amca diyor bu ankaratıplı hesap yapmayıda bilmiyor. (95-96 doğumlu ortalama)Hocam valla benim doktor arkadaşlarım doktor olarak devam ediyor. Şu anki maaş durumunda baya haklısınız keşke şartlar düzgün olsa.
Ama ilk 10binse hedefiniz sadece mat geometriyle yapabilirsiniz gibi . Ben öylesine girip 0 edebiyat 28bin yaptım. Türkçemde 10 yanlıştı . Düşününce bizim dönemden sonra baya konu kalktı falan sadece hızlanmanız lazım . 1er soru bankası alıp partikleşin gerisi gelir zaten
Hesabınız doğru :) kendince alay ediyor işte takılmadık.Teşekkür ederim hocam özelden de tavsiyede bulunan birçok arkadaş oldu.Mat geometriye yükleneceğim.En önemli sorunu konulardan ziyade ben de hız olarak görüyorum.
-
Hocam benim size tavsiyem
Tarih için Ramazan Yetgin ayt tarih soru Bankası bunun üstüne MEB kitabını okumanızı öneririm ama bu okumayı daha çok detay bulmak için yapabilirsiniz.
Edebiyat için sarmal edebiyat soru bankası şu son ÖSYM haritasina yakın (sadece bilgiden ziyade başka yeterlilikler bekliyor).Konu özetli tarzı demişsiniz hocam ama SB yanına limit el kitabı iş görür bence.
Coğrafya için sadece konu anlatım öneririm hocam.
Hocam tyt ise tamamen hız yani biraz daha ek bilgi verseniz iyi olabilir,sınava bu yıl mı gireceksiniz yoksa seneye mi?
Eğer seneye girecekseniz hedefi daha da yukarı çekebilirsiniz (Bilkent'e beklerim :)
Matematik için seviyeye bağlı olmakla beraber iyi durumdaysaniz geçen sene orijinal iyiydi
2020:11.451 2021:1044 ea hocam eğer yardımcı olabileceğim bir konu olursa PM atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X