Bildirim
dökümanları kopyalamaya karşı korumak için?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öyle bir program varsa bile, aynı zamanda, dosyaya şifre de koyması lazım. Yoksa dosya açıldıktan sonra, c/p ile, başka word, excel,..vs dosyasına aktarılabilir...
Bu durumda, Microsoft Office programlarının kendi menüsünde bulunan şifreleme işlevini kullanman, hatta gerekirse, sonra ayrıca başka bir programla şifrelemen daha mantıklı bence -
yani benim aradığım da böyle bi program. bazı dökümanlar özellikle pdf için kopyalama çalışmaz ya hani o tarz bişey arıyorum. office in içindeki programla yapmayı dendim fakat c/p hala çalışıyor. belki de ben şifreleyemedim ama açıkçası pek istediim sonucu alamadım. bu tarz kullanımı basit ama etkili bir şekilde şifreleme yapan bir program var mı acaba bildiiniz kullandıınız?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X