Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün intelin sitesinden günceleme yapayım dedim ekran kartımı. Ama güncelleme sırasında benim cihazımdaki (x202e-ct006h)ekran kartının hd2000 series olduğunu öğrendim ve iade ettim. bugün iade kabul oldu ve ben de i3 işemcili olan ct009h modelini sipariş verdim. şu anda kargoda yarın elimde olacak. Alacak olanlar dikkat etsin 987 Pentium işlemcili olan model sandy bridge ve hd2000 ekran kartı bulunduruyor.Ben hd3000 sanıyordum ama güncelleme yapmasaydım anlayamayacaktım farkı. Asusa 2 defa mail attım konu ile alakalı ama hala dönmediler. bu arada ben cihazı iade edip yenisini aldım bile

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Geçen gün intelin sitesinden günceleme yapayım dedim ekran kartımı. Ama güncelleme sırasında benim cihazımdaki (x202e-ct006h)ekran kartının hd2000 series olduğunu öğrendim ve iade ettim. bugün iade kabul oldu ve ben de i3 işemcili olan ct009h modelini sipariş verdim. şu anda kargoda yarın elimde olacak. Alacak olanlar dikkat etsin 987 Pentium işlemcili olan model sandy bridge ve hd2000 ekran kartı bulunduruyor.Ben hd3000 sanıyordum ama güncelleme yapmasaydım anlayamayacaktım farkı. Asusa 2 defa mail attım konu ile alakalı ama hala dönmediler. bu arada ben cihazı iade edip yenisini aldım bile

i3'lünün şu windows puanlarını paylaşabilir misin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aras1905

quote:

Geçen gün intelin sitesinden günceleme yapayım dedim ekran kartımı. Ama güncelleme sırasında benim cihazımdaki (x202e-ct006h)ekran kartının hd2000 series olduğunu öğrendim ve iade ettim. bugün iade kabul oldu ve ben de i3 işemcili olan ct009h modelini sipariş verdim. şu anda kargoda yarın elimde olacak. Alacak olanlar dikkat etsin 987 Pentium işlemcili olan model sandy bridge ve hd2000 ekran kartı bulunduruyor.Ben hd3000 sanıyordum ama güncelleme yapmasaydım anlayamayacaktım farkı. Asusa 2 defa mail attım konu ile alakalı ama hala dönmediler. bu arada ben cihazı iade edip yenisini aldım bile

yarın elimde olacak cihaz o zaman paylaşırım.

• quote:

quote:

Bugün cihaz elime ulaştı. Performans değerlendirmesi yaptım. eskiden işlemc 4.8 iken şimdi 6.3 oldu. aynı şekilde ekran kartı 5.0 iken 6.1 oldu. güncellemeleri yaptıktan sonra oyun performansına da bakacağım. yeni oyunlar olasa da eski oyunları sorunsuz oynatacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bugün cihaz elime ulaştı. Performans değerlendirmesi yaptım. eskiden işlemc 4.8 iken şimdi 6.3 oldu. aynı şekilde ekran kartı 5.0 iken 6.1 oldu. güncellemeleri yaptıktan sonra oyun performansına da bakacağım. yeni oyunlar olasa da eski oyunları sorunsuz oynatacağını düşünüyorum.

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın cihazı.

benim merak ettiğim işlemci puanının kaç olacağıydı, son derece yeterli bir cihaz gibi duruyor. Oyun performansı benim için çok önemli değil açıkcası. Taşınabilir, dokunmatik ve ekonomik bir cihaz bence güzel bir seçim yapmışsınız tekrar hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın cihazı.

benim merak ettiğim işlemci puanının kaç olacağıydı, son derece yeterli bir cihaz gibi duruyor. Oyun performansı benim için çok önemli değil açıkcası. Taşınabilir, dokunmatik ve ekonomik bir cihaz bence güzel bir seçim yapmışsınız tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler... cihazı 2 gündür kullanıyorum. performansı çok iyi. bazı oyunları oynanabilecek seviyede oynatıyor.

# crysis3 açtım ama 7-8 fps alıyorum en fazla minimum ayarlarda , oynanmıyor.
    # Race driver Grid 1280x720p de düşük ayarlarda akıcı ama ses yok çözemedim daha sanırım dll dosyaları ile alakalı
    # Death Space 3 akıcı oynanıyor. 25 kare civarında minimum ayarlarda
    # NFS most wanted açıyor ama keyif vermiyor. 11-14 fps
    # Eski oyunlardan Half Life 2 full ayarlarda akıcı max. çözünürlük

Bunlarla alakalı video yayınlayacağım vaktim olduğunda.

• İ3 işlemcisi olan modeli yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten aradığımı bu pc de buldum performans olarak tatmin edici düzeyde tam şarjda 3.5 saati gördüm... tavsiye olunacak bir bilgisayar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sevdam

İ3 işlemcisi olan modeli yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten aradığımı bu pc de buldum performans olarak tatmin edici düzeyde tam şarjda 3.5 saati gördüm... tavsiye olunacak bir bilgisayar....

Hayırlı olsun senin de bilgisayarın. Bi kaç kişi daha gelse de kullanıcı listemizi arttırsak. paylaşımlarını bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemonville

Tam şarjlı olması ilginç geldi. Benim aldığım i3'lü olan tamamen sıfır şarjlı idi.
    Ekranın köşelerini kontrol edin bu arada. Bastırdığınızda içeri doğru oynamaması lazım.

2. aldığım cihaz da tam şarjlı geldi, ancak şöyle bişey var ki çok ilginç: kutusundan ilk çıkardığınızda adaptörü cihaza bağlamadan power tuşuna basarsanız açılmıyor. cihazı adaptöre bağlayıp açarsanız o zaman çalışmaya başlıyor ve kurulum tamamlandığında %100 şarjlı olduğu gözüküyor. 2. aldığım cihaz da farkettim bunu. sanırım asus pili aktif hale getirmek için böyle bir sistem kullanmış. Bu arada sen iade etmiştin sanırım cihazı ne oldu yenisini yada farklı bir marka model mi aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 25 Mart 2013; 0:19:58 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşıma notebook araştırırken bu modeli gördüm; bir inceleyeyim dedim.. Arkadaşımın öyle oyundu, 3D uygulamaydı vb. ihtiyacı yok.. Nette gezinsin rahatça; ofis programlarında kasılmasın, vs.. Bir de çantaya atıp oraya buraya taşıyabilsin.. Tabletle falan işi olmaz çünkü bilgisayar dünyasından epey uzak ne ios bilir, ne android.. O yüzden Win8 daha uygun olur.

Bu modeli alan arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok memnun olurum.. Isınma problemi var mı; fiyatına göre hızı tatmin eder seviye midir? Wi-fi performansında bir problem var mı?

Ya da daha da önemlisi bu modele alternatif bana önerebileceğiniz başka bir model var mı? Açıkçası Asus modeller üzerinde duruyoruz..

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşıma notebook araştırırken bu modeli gördüm; bir inceleyeyim dedim.. Arkadaşımın öyle oyundu, 3D uygulamaydı vb. ihtiyacı yok.. Nette gezinsin rahatça; ofis programlarında kasılmasın, vs.. Bir de çantaya atıp oraya buraya taşıyabilsin.. Tabletle falan işi olmaz çünkü bilgisayar dünyasından epey uzak ne ios bilir, ne android.. O yüzden Win8 daha uygun olur.

Bu modeli alan arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok memnun olurum.. Isınma problemi var mı; fiyatına göre hızı tatmin eder seviye midir? Wi-fi performansında bir problem var mı?

Ya da daha da önemlisi bu modele alternatif bana önerebileceğiniz başka bir model var mı? Açıkçası Asus modeller üzerinde duruyoruz..

Teşekkürler

Asus S400 modeli var i5 işlemcili ama fiyat 1700tl civarında ekran 14 inç dokunmatik ssd filan mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 25 Mart 2013; 18:22:03 >

• X2023e i3 lü modelinde ben ısınma problemi yaşamadım şimdiye kadar....
    Wifi performansından memnunum evin heryerinde sıkıntısız bağlantı sağladı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün akşam x202e-ct009h modelini aldım, gayet memnunum Aslında ben de Salsakingss gibi ilk önce ct006h modelini tercih ettim, ancak memnun kalmadığım için iade edip ct009h serisi cihazı aldım. ct006h da WİFİ problemi yaşadım, modemin 1-2 metre yanında dahi 2 çubuk çekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luc.

Ben de dün akşam x202e-ct009h modelini aldım, gayet memnunum Aslında ben de Salsakingss gibi ilk önce ct006h modelini tercih ettim, ancak memnun kalmadığım için iade edip ct009h serisi cihazı aldım. ct006h da WİFİ problemi yaşadım, modemin 1-2 metre yanında dahi 2 çubuk çekiyordu.

Hayırlı olsun, güle güle kullan cihazını seni de ekledim kullanıcı listesine...

• 1 ay oncede ablama aldık i3 modelını gercekten cok hos bı makına 2 gun takıldım i3 cok yavas gelecegını zannedersen aksına benı cok şaşırttı gercekten makına cok hızlı ses kalıtesı kucuk bı makınaya gore gayet guzel ve net cıkıyor vıdeo oynatma felan 10 numara 5 yıldız dıyebılırım klavyesı cok hosuma gıttı sahsen zaten kasa kalıtesı asus tabıkıde alan herkeze gule gule kullanmak dılegıyle sorunlarınız olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

1 ay oncede ablama aldık i3 modelını gercekten cok hos bı makına 2 gun takıldım i3 cok yavas gelecegını zannedersen aksına benı cok şaşırttı gercekten makına cok hızlı ses kalıtesı kucuk bı makınaya gore gayet guzel ve net cıkıyor vıdeo oynatma felan 10 numara 5 yıldız dıyebılırım klavyesı cok hosuma gıttı sahsen zaten kasa kalıtesı asus tabıkıde alan herkeze gule gule kullanmak dılegıyle sorunlarınız olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum...

Hayırlı olsun. hoş geldin aramıza, güle güle kullanın cihazı...

• bende şöyle bir problem var. cihaz uyku moduna geçtiğinde (kapağı kapattığımda) belirli bir süre sonra hazırda beklet konumuna geçiyor otomatik olarak. pil durumunu korumak için çok iyi ancak cihazı sonrasında açtığımda genelleikle kilitleniyor. dokunmatik yada normal klavye vs çalışmıyor. kilit ekranını geçemiyorumve reset atmak zorunda kalıyorum. sonrasında sıkıntı yok ama genelde hazırda beklette böyle bir sorun var. sizde de durum böyle mi? bu hazırda beklete otomatik geçişi engelleyecek bir yol var mı acaba? güç seçeneklerinde bulamadım da :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

1 ay oncede ablama aldık i3 modelını gercekten cok hos bı makına 2 gun takıldım i3 cok yavas gelecegını zannedersen aksına benı cok şaşırttı gercekten makına cok hızlı ses kalıtesı kucuk bı makınaya gore gayet guzel ve net cıkıyor vıdeo oynatma felan 10 numara 5 yıldız dıyebılırım klavyesı cok hosuma gıttı sahsen zaten kasa kalıtesı asus tabıkıde alan herkeze gule gule kullanmak dılegıyle sorunlarınız olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum...

Hayırlı olsun. hoş geldin aramıza, güle güle kullanın cihazı...

yok bana degıl ablama aldık genede tesekkurler

• quote:

Ben de dün akşam x202e-ct009h modelini aldım, gayet memnunum Aslında ben de Salsakingss gibi ilk önce ct006h modelini tercih ettim, ancak memnun kalmadığım için iade edip ct009h serisi cihazı aldım. ct006h da WİFİ problemi yaşadım, modemin 1-2 metre yanında dahi 2 çubuk çekiyordu.

ct009h modeli dahili ekran işlemcisi HD3000 mi, HD4000 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

quote:

ct009h modeli dahili ekran işlemcisi HD3000 mi, HD4000 mi?

ct009h modeli ivy bridge 3. nesil i3 işlemcili ve HD 4000 grafik işlemcili...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.