Şimdi Ara

Dokunmatik Ekranda Kalem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha onceden Sony Vaio kullaniyordum ve touch ozelligi vardi, kalemi de vardi.

simdi su urunu satin aldim:http://www.pcdepo.com/hp-pro-x2-612-g1-f1p91ea-tablet-pc

ancak bir sorunum var: urunun icinde kalem ozelligi var. bu demektir ki kalem kullanabiliriz ancak sony vaionun kalemini nasil tanitabilirim. yada ne onerirsiniz?

simdiden hepinize cok tesekkur ederim

• https://www.youtube.com/watch?v=NPsnfGtH8Zw

Galiba bu tabletiniz. Tabletinizin zaten kendi kalemi varmış. Wacom kalemlerin muhtemelen hepsi olacaktır. Mesela samsung galaxy note kalemleri,Wacom Bamboo Stylus feel gibi kalemler uyumludur(wacom driverının kurulu olduğuna emin olun).

Sony vaio nun kalemi sanırım n-trig destekli bir kalem yani wacom değil. Eğer driver ı varsa sony vaionun sitesinden driverını indirip hp tabletinize kurun. Bir ihtimal çalışabilir . Ayrıca bluetooth ile de eşleştirmeyi deneyebilirsiniz. Tablette bluetooth açtıktan sonra kalemin arkasındaki tuşa basmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim. Tablet bu ama yaninda kalemi yoktu. Bugun magazaya sordum uygun kalem olursa alacak.Dediklerinizi deneyecegim.
  • aytac_ilker A kullanıcısına yanıt
    Tableti sıfır mı aldınız? Kalemi tabletin altından çıkarıyor videoda. Eğer sizde kalem yeri varsa ve içinde kalem yoksa kullanılmış ya da teşhir ürün satmış olabilirler ki eski bir tablet. Yenisinin satıldığını sanmıyorum. Söylediğim driver ı da kurup elinizdeki kalemi deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 12 Şubat 2017; 0:32:0 >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Evet sifir aldim ve buldum, Alakaniz icin cok tesekkur ederim. Sony'de kalem harici oldugu icin ben de ayri bir aparat gibi bekledim dogrusu. Tesekkur ederim
  • aytac_ilker A kullanıcısına yanıt
    Tablet 3 sene öncenin tableti ve içinden kalem çıkması gerektiği halde çıkmamışsa ya teşhirdir ya da refurbished(yenilenmiş) üründür diye şüpheleniyorum. İstanbul bilişimden mi aldınız ve ne kadara aldınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.