Şimdi Ara

Dokunmatik Genç Telefonu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 tl sınır, çünkü bir telefona 1000 tl'den fazla vericeksem, iphone alırım direk :D

LG'ye ben güvenemiyorum, önyargı biraz ama, gene de o modelleri de bir incelicem.

zaten top dönüp dolaşıp iphone'a geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dampire

1000 tl sınır, çünkü bir telefona 1000 tl'den fazla vericeksem, iphone alırım direk :D

LG'ye ben güvenemiyorum, önyargı biraz ama, gene de o modelleri de bir incelicem.

zaten top dönüp dolaşıp iphone'a geliyor...

Önyargısız bçimde incelemelisin bence de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _okhy_

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

iphone un artilari kadar hatta daha fazla eksileri var

Neymiş bir örnek ver biz de öğrenelim bakalım.

Telefonu alacak arkadaşım eğer rahat mesaj yazacaksan bir kere symbian işletim sisteminden uzak duracaksın.N97,5800,i8910 bunların hepsi, türkçe karakter kullandığın zaman aşırı kasılıyor ve mesaj yazılamaz hale geliyor.Ayrıca malzeme kalitesi de berbattır 5800 ve n97'nin. Biri kasa açıklığı yapar, birinin tuşları sararır. i8910'a gelince hakkında duydukların doğru ve hatta eksik. Dahası da var ama burada uzatmaya gerek yok. Ben geçen yaz kullanmıştım ve 3 ay içinde bıktım, Allah'tan USB girişi bozuldu da iade edip parayı kurtardım.

LG telefonlar da fena değildir ama seni tatmin edeceğini pek sanmam. LG Arena'yı da 2 ay kullandım, son dönemde çıkan dokunmatik LG'lerin tüm yazılımsal özellikleri neredeyse aynı sadece tipleri farklı.

Kısacası tavsiyem iphone olur ammaa o sınır 1000 lira demişsin o fiyata da nasıl bir iphone bulursun, temiz olur mu orası muallak işte.

Symbian hakkında söylediklerine katılıyorum ama LG neden tatmin etmesin ki?? iphone olmasın demiş ve en iyi alternatifi LG olarak duruyo...

Aslında haklısın arkadaşın telefondan beklentilerine bir daha baktım Lg telefonları da listesine alabilir.

• tabikide n97 mini
  • iPhone olmayacaksa 1000 TL altı en kaliteli dokunmatikler LG modelleri;

GC900 Viewty Smart
    GD900 Crystal
    KM900 Arena

Tavsiyem batarya performansından dolayı GC900 Viewty Smart modeli.
  • nokia n97 mini
  • bencede
    lg crystal yada lg viewity smartta aradığın özellikleri rahatça karşılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scn1272

s8003 ün dokunmatiği hoşuma gitmedi ve teknik nedenlerden dolayı mhz si yüksekte olsa yavaşmış bende 5800 almayı düşünüyorum fiyatıda iyi.. dokunmatiği için de iyi deniyor.. ayrıca kullanım amacımız tamamen aynı.. alırken en önemli şey ekran ısı ile çalışıyor olması...

Bunu ilk defa duyuyorum...

5800ların 2.jenerasyonunda dokunmatiği değişti.. önceden basınçla çalışan ekran şuan ısı ile (apple'ın kullandığı) çalışıyor.. mhz hızı ise çok iyi.. tek eksiği kamerası.. ama bence değer ve büyük ihtimal5800 alıcam.. ama bi tercih daha var oda 5530.. nasıdır araştırıyorm..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

nokia n97 mini

n97'nin de ekranı 5800 gibi mi? (genel olarak nasıl yani?)
  • quote:

quote:

quote:

s8003 ün dokunmatiği hoşuma gitmedi ve teknik nedenlerden dolayı mhz si yüksekte olsa yavaşmış bende 5800 almayı düşünüyorum fiyatıda iyi.. dokunmatiği için de iyi deniyor.. ayrıca kullanım amacımız tamamen aynı.. alırken en önemli şey ekran ısı ile çalışıyor olması...

Bunu ilk defa duyuyorum...

5800ların 2.jenerasyonunda dokunmatiği değişti.. önceden basınçla çalışan ekran şuan ısı ile (apple'ın kullandığı) çalışıyor.. mhz hızı ise çok iyi.. tek eksiği kamerası.. ama bence değer ve büyük ihtimal5800 alıcam.. ama bi tercih daha var oda 5530.. nasıdır araştırıyorm..

Birincisi ikinci posta 5800 ın güncel yazılımdan başka değişen hiçbirşeyi yok. Ekran yine resistif ve yine en kötü performansa sahip resistifler içinde.
    İkincisi ısı ile çalışan dokunmatik ekranlı bir model yok, ısıya duyarlı dokunmatik tuş takımlı modeller mevcut.
    iPhone ve diğer kapasitif ekranlı modeller ısı ile değil elektriksel yük ile algılama yapıyorlar.
    Tavsiyem bütçen elveriyorsa kesinlikle aradığın özellikleri barındıran kapasitif ekranlı bir model almandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mce07

kesinlikle iPhone diyeceğim ama iPhone dışında demişsin. neden düşünmüyorsun acaba iPhone u?

SMS diyoor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

quote:

kesinlikle iPhone diyeceğim ama iPhone dışında demişsin. neden düşünmüyorsun acaba iPhone u?

SMS diyoor

iphone ile sms atılmaz mı yahu? pek seri olamam herhalde?
  • yeni LG chocolate nasıl?
  • lg modelleri standart işletim sistemi kullanır bu yüzden tavsiye etmem omnia hd nin tarayıcısı en kötü dokunmatik(gsmarena) nokia ekranları resistiftir bu yüzden tavsiye etmem androidlerin tarayıcısı da şu an için iyi degil n9000de fos cikti iphone veya hd2 al
  • N97 al Doğan ne bakıon diğerlerine
  • n97 diyenler var hala.Dokunmatikliği hassas olsun diyor

Ne aldın gerçekten merak ettim
  • quote:

handikaplarla dolu ürüne bir çuval para vermek istemiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

handikaplarla dolu ürüne bir çuval para vermek istemiyordur

Bu durumda telefonsuz kalır
  • madem iphone almıyorsun x6 almanı tavsiye ederim hem işletim sistemi bildiğimiz işletim sistemi hemde ekran capacitive wi-fi-gps falan artık standart zaten 5 mp kamerada var ben arena kullanıyorum herşeyinden memnumum ama standart işletim sistemi işi bozuyor. eğer x6 olmaz dersen htc hero al derim android işletim sistemi, ekran capacitive multitouchta var kimisi tasarımını beğenmiyor ama bence çok güzel önceden kahverengi rengini beğenmiyordum ama Türkiye'de satılan garantili kahverengi (beyaz satılmıyor garantili bildiğim kadarıyla) modelleri çok hoşuma gitmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dampire

quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

Samsung i8910 Omnia HD

o telefon hakkında duyduklarıma göre:

1- internette gezininrken scroll yapmak imkansıza yakınmış
    2- 8 MP kameraya rağmen renkler güzel çıkmıyormuş
    3- Wireless'ının kapasitesi düşükmüş, sık sık kopuyormuş
    4- GPS'inin haritası çok kötüymüş (bu benmle alakalı değil pek)

Fiyatının hakkı değil diyorlar kısaca...

Orjinal yazılımda bu sorunlar var fakat custom fw yüklerseniz hepsi ortadan kayboluyor.Şu an 24 fps video çekebiliyoruz...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 22 Mart 2010; 20:29:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.