Bildirim
Dokuz eylül ee mi İstanbul Üni. ee mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
beyler bilen yok mu ikisini de ? -
lan cevap yazsanıza :D -
dokuz eylülde tınaztepe kampüsünde okulun sanırım kampüs alanı yeşillikten uzak çok geniş ve buca kötü. ege gelse tamam derdim ama dokuz eylül olunca istanbulu gözden geçir derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
dokuz eylülde tınaztepe kampüsünde okulun sanırım kampüs alanı yeşillikten uzak çok geniş ve buca kötü. ege gelse tamam derdim ama dokuz eylül olunca istanbulu gözden geçir derim
buca kötümü? dalga mı geciyorsun ist. okursan okul masrafın daha cok artar ist. ekonomik olarak biraz pahalı izmire göre buca semtide güzel yerdir heryere ulaşım emvcut hızlı trenle 90dk'lık kartla heryere gidebilirsin. okul ayrımı yapmıyorsan ve şehir secmeyi istiyorsan izmiri sec -
Eğitimleri ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama İstanbul'da yaşıyorum ve üniversiteyi İstanbul'da okumayı düşünüyorum. İstanbul harika falan demiyorum ama doğdumuzdan beri buradayız, başka şehre gitmek zor iş. Sen de İstanbul'da okumak istiyorum demişsin, e o zaman öyle yap kardeş. İstanbul da Dokuz Eylül'den çok kötü olamaz herhalde...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X