Şimdi Ara

Dokuz Eylül Hukuk gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam obp:86 imiş. Rahatına bak çok rahat bir şekilde girersin kusura bakma şimdi gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

hocam obp:86 imiş. Rahatına bak çok rahat bir şekilde girersin kusura bakma şimdi gördüm

Çok sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu netlere gazi hukuk gelir mi ? Ygs 5 30k mat 25 geo 10 edb 45 cog 21.5 diploma notu 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 27 Haziran 2015; 15:21:33 >
  • YGS sıralaman zaten çok geride LYS'yi de adam akıllı yapmamışsın tek iyi noktan diploma puanın. Adam Erzurum diyerek abartmış ama Kocaeli falan gelir Dokuz Eylül hayal gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

YGS sıralaman zaten çok geride LYS'yi de adam akıllı yapmamışsın tek iyi noktan diploma puanın. Adam Erzurum diyerek abartmış ama Kocaeli falan gelir Dokuz Eylül hayal gibi.

Hayal olduğunu düşünmüyorum cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearethechampions1

quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

YGS sıralaman zaten çok geride LYS'yi de adam akıllı yapmamışsın tek iyi noktan diploma puanın. Adam Erzurum diyerek abartmış ama Kocaeli falan gelir Dokuz Eylül hayal gibi.

Hayal olduğunu düşünmüyorum cevabınız için teşekkür ederim.

Umut kırmak için söylemedim tahminim o yöndeydi ama umarım yanılırım ve istediğin yere gidersin. Ben teşekkür ederim.
  • ygs5 90 bin ygs 3 67 lys edb 43,50 coğ 14 mat 23 27 arası değişebilir geo 11,75 obp de 90 verecek arkadaşlar ilk 20k olur mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.