Şimdi Ara

Dokuz Eylül Hukuk isteyenlerin netleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iühf1212

Hocam ni tahminde bulunsaniz olur mu? Ygs144k mat35 geo12 edb 49.8 cog21 obp 76 kac k olur ki? Sizde 15 k ya girersiniz insallah

20-25k arası
    Bana 15 yetmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs-5 25k
    Ygs3-4 20k

Edebiyat 31
    Coğrafya 15.5
    Mat38-40
    Geometri 17

Obp 74 parlak 14k gösteriyor gelme ihtimali nedir ?

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Hocam iwtediginiz olurinsallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim sana bence kesin gelir 9 eylül bence boşuna üzülüyorsun baktım netlerine bence gayet iyi moralini bozma hic bence en kotu 13k olursun

• ygs5 95 k mat 28 geo 10 edebiyat 45 coğrafya 12 burda duvara tosladım işte..kaç gelir tahmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

Kardeşim sana bence kesin gelir 9 eylül bence boşuna üzülüyorsun baktım netlerine bence gayet iyi moralini bozma hic bence en kotu 13k olursun

İnşallah hocam kafamı bozan şey obp meselesi

Seninkini 2014 e gore hesapladim ham 9 k çıktın kardeşim bu sene edebiyat harici kolay değildi bence kolay diyenleri hic anlamıyorum diğerlerinin zorluguda edebiyatı dengeler 2014 e yakin bir sonuç çıkar en fazla 2 3 k oynar bence senin 2014 sıralanan 11k çıkıyor yerleştirme bence hic telaş yapma bide şöyle bisey var hukuk sıralamaları ayni mi kalcak bak bu sene bir suru sayısal tm sınavına girdi önümüze geçip tercih etmeyen baya olacak buda sıralamaları biraz esnetir diye düşünüyorum üstüne tm2den bir suru bolum geçti bununda üstüne hukuk geçen sene tavanini yaptı daha ne kadar yukselebilirki tersine ben 1 2 k lik bur düşüş bekliyorum

• quote:

Seninkini 2014 e gore hesapladim ham 9 k çıktın kardeşim bu sene edebiyat harici kolay değildi bence kolay diyenleri hic anlamıyorum diğerlerinin zorluguda edebiyatı dengeler 2014 e yakin bir sonuç çıkar en fazla 2 3 k oynar bence senin 2014 sıralanan 11k çıkıyor yerleştirme bence hic telaş yapma bide şöyle bisey var hukuk sıralamaları ayni mi kalcak bak bu sene bir suru sayısal tm sınavına girdi önümüze geçip tercih etmeyen baya olacak buda sıralamaları biraz esnetir diye düşünüyorum üstüne tm2den bir suru bolum geçti bununda üstüne hukuk geçen sene tavanini yaptı daha ne kadar yukselebilirki tersine ben 1 2 k lik bur düşüş bekliyorum

Bende bu yıl düşme bekliyorum yeni açılanlarda var

Aynen hocam 2014 sıralamalarına bir bak 2015 e bir bak dağlar kadar fark var bide geçen sene zordu zor sınavlarsa araya daha az sayısal girdiği için yelpaze daralır ama bu sene fen çok kolay edebiyatta kolay az biraz çalışan sayısal önümüze geçer tercihte etmezler boylece yelpaze genişler en azından temennim o yönde herkes edebiyat basitti diyor ama geçen senede basitti ne oldu bu seneki cografyanin zorluğundan kimse bahsetmiyor tek dedikleri edebiyat basitti :)

• quote:

Aynen hocam 2014 sıralamalarına bir bak 2015 e bir bak dağlar kadar fark var bide geçen sene zordu zor sınavlarsa araya daha az sayısal girdiği için yelpaze daralır ama bu sene fen çok kolay edebiyatta kolay az biraz çalışan sayısal önümüze geçer tercihte etmezler boylece yelpaze genişler en azından temennim o yönde herkes edebiyat basitti diyor ama geçen senede basitti ne oldu bu seneki cografyanin zorluğundan kimse bahsetmiyor tek dedikleri edebiyat basitti :)

Geçen yıl edebiyat kolaydı zaten
    Bu yılın coğrafya baya sağlamdı geçen yıl 20.25 ti bu sene 12.75 gelid

Yani bende onu diyorum dengelerler birbirlerini dostum geometride çok zordu buyıl oda var matematikte mormalin 1 tik üstuydu neden herkes 2014 ten 5 10k kotu olur modunda gerçekten algilayamiyorum

• 5-10k çok fazla öyle olmaz en iyisi 18 temmuza kadar forumda fazla takıkmamak

• Arkadaşlar 2014te sınava girdiniz mı bilmiyorum ama o seneyle bu yılı baz almak özelikle Tm3 sırası için çok yanlış olur. 2014 edebiyat soruları hiçbir yerde yok sadece giren bilir zorluğunu. Zaten puanzaya ortalama netler yazdığınızda tm3 sırası tm1den çok daha yüksek gelir, diğer senelere böyle birsey yok. Önerim ygs sıranızı 2013e göre getirip mattan da 4-5 net düşerek hesaplamanız. 2013 mat en zoruydu biliyorsunuz. Geçen seneyle bi senenin edebiyatı neyse de 2014 çok farklıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar...

Arkadaşlar 2014te sınava girdiniz mı bilmiyorum ama o seneyle bu yılı baz almak özelikle Tm3 sırası için çok yanlış olur. 2014 edebiyat soruları hiçbir yerde yok sadece giren bilir zorluğunu. Zaten puanzaya ortalama netler yazdığınızda tm3 sırası tm1den çok daha yüksek gelir, diğer senelere böyle birsey yok. Önerim ygs sıranızı 2013e göre getirip mattan da 4-5 net düşerek hesaplamanız. 2013 mat en zoruydu biliyorsunuz. Geçen seneyle bi senenin edebiyatı neyse de 2014 çok farklıydı

Hocam peki 2014e göre 8.5-9k olan bu yıl kaç olur ham puan için

Bunu hiçbir şekilde kestiremezsin. Sınava yüz binlerce kişi giriyor. Şu anda 250kdaki adam çıkmış 51 netim var diyor. 2014te 45 üstü yapan başarılı sayılıyordu. Diyeceğim şey 2014e göre bakmayın sıralamalara.
    Şu son yıllardaki hiçbir lys birbirini tutmuyor. Obp geri atma konusunda 2015 en kötüsü mesela, bu yıl daha kötü olacak.
    Tm için ilk 50kdaki en fazla sayısal bu sınavda. Bu yıl tm çekişi daha rahat olacak.
    Hepsinin karışımı olduğu için net yorum yapmak zor.
    2013 lys edebiyat zorluğunu tam bilmiyorum ama eğer geçen sene ayarındaysa 2013e göre ygs sırası yazıp matı 5 düşürüp hesaplamak daha mantıklı diğerlerinden.
    Benim obp 75, 10k gelirse 14e kadar düşürebilme ihtimali olduğunu düşünüyorum, çünkü geçen yıl 3 düşürmüş. Hayırlısı artık. Obpden dolayı hedefi kaçırmak en kötüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar... -- 27 Haziran 2016; 11:52:28 >

• up deü isteyen arkadaşlar görüşlerinize açığız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil Patrick Harris

quote:

Orijinalden alıntı: LetHerGo

41 mat
    22 geo
    33 edebiyat
    11 Coğrafya sayısalım ne gelir arkadaşlar?
    Obp 88

Aynınsayilırız.Ben de sayısalım.Bi tmci tahmin yapsın.ygs5 52k ygs6 30k
    Obp 80
    Mat 40
    Geo 16
    Edebiyat 34
    Coğrafya 15

Tahmin yapacak yok mu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.