Şimdi Ara

Dokuz eylül Hukuk nasildir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deu bilmem ama anadolu gelir gibi yuzde 70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Dokuz Eylül hukuk dü?ünüyordum ama Buca hakkynda hiç olumlu görü?e rastlamadym.O yüzden kafam biraz Anadolu hukuka kaydy.E?itimleri de pek farkly de?il duydu?um kadaryyla.Ama Selçuk hukukun e?itimi ikisinden de iyiymi?,biraz da oraya kayyyor kafam.Ama ke?ke Marmara iö gelse diyorum.Gelirse tadyndan yenmez Kafam çok kary?yk.Herkes için hayyrlysy olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar...

Sadece soruyorum: Deu hukuk mu istiyorsun?

Ben Mat öğretmenliği okuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Hocam puan kac selcugum egitimi anadolufan da iyiymis ama cok zor mus 4 yil da mezuniyet hayal deniyor

• Ben 2. Sinifa geçtim hocaları türkiyenin sayılı hocalarindandir yaşar üniye kaptırdığı falan yok boş vakitlerinde orada da ders veriyorlar.
    Eğitim olarak anadoludan iyi olduğunu biliyor ama bina yurt imkanlarını bilmiyorum Eskişehir'in.
    Kotuleyenlere bakma en iyi hukuk fakültelerinden biri ulasim rahat olsun trafik olmasin diyorsan erzincan hukuk ya da qiriqqaleye gidebilirsin.

• Hocam hakim savcilikta durumu nasil

• 445 hocam.4 yılda mezuniyet çok zor işini bende duydum.Bu yıl da mezundum zaten.Sene kaybetmeye de pek tahmülüm yok açıkçası.Orada okuyan arkadaşım var.Sonuçlar açıklansın soracam ona.Eğer duyduğumuz gibi 4 yılda mezuniyet işi zorsa benim açımdan ikinci planda kalır.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tanidik 5 yilda mezun oldu caliskandida ama selcuk oyleymis goz onunde bulundur bence

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    Eğitim kalitesi olarak selçuk ya da anadoludan iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama selçuka giden öğrenciler genelde hakim savcılık istiyor ve hocalarda bu yönde yetistiriyor. Selçuk sınavları gereksiz zor ve hocaları kasintıdır.
    2007 verilerine göre selçuka beraber 3. Sırada turkiyede. 2008de Selçuk'un ardından 4.
    Başta dediğim gibi eğitim olarak suan Konya ve eskişehirin onundedir. Hakim savcı başarı oranında her zaman ilk 5te. aldığın eğitimle biraz çalıştıktan sonra kesinlikle hakim savcı olabilirsin. Önemli olan bireysel çalışma. Şuanki yargıtay Başsavcısı deü hukuk mezunu. Benim üstlerden duyduğuma göre deü hukuk iyi avukatlar yetistiriyor.

• Sagol hocam aydinlattigin icin)

• Rica ederim. Basarilar

• Deunun iyi avukat yetiştirdiğini bende duydum birilerinden

• Hemen DEU'nun iibf kapısının yanında oturmuş biri olarak söylüyorum ki, (hukuk ile çok yakınlar zaten, hukuk daha yeni kampüse taşınmadı 2016da) kampüsü yok, dolayısıyla kampüs hayatı da yok. Üniversite hayatını buca gibi vasat bir yerde geçirmek de çok üzücü olmalı. Binası da o kadar kötü olmasa da liseyi andırıyor içi de dışı da. Halbuki eğitimi muhteşem. Tanıdığım var giden, tanıdığım var mezun olmuş, ikisi de eğitiminden çok memnun. Birisi zaten şu an parayı kırıyor avukat kendisi ;) Diyebileceğim şey eğer kampüs hayatını çok takmıyorsan, biraz da yamuk-kırık-eski bir ilçede yaşamaya göze alıyorsan (ki ben 10 yıldır buradayım çekiliyor) gidebileceğin en iyi yerlerden biri İzmirde, hukuk için. Kendi sıralamasına göre sanırım Marmara (İÖ)ya yakın, o tutarsa ben oraya giderdim ama sanırım pek bir fark etmez.
  • Kuzenim deu mezunu Bucayi hic begenmiyordu Izmirle alakasi yok dedi ama egitimi kalitelidir bence

Kendisi suan gercekten yeni olmasina ragmen iyi bir avukat piyasayi da iyi biliyor iyi ogrenmis isini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftm1633 -- 10 Temmuz 2016; 22:23:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediarahan M kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbul masrafli acikcasi biraz maddiyattan dolayi burayi dusunuyorum ama guzel seyler soylenissin allah razi olsun

• ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Hocam buca da deniz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: sermetabi

bilmiyorum hic gitmedim oraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aç bi İzmir ilçe haritasına bak

Google Mapsten de bakarsın sokaklarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisim ben bir bakayim

• quote:

Yok hocam deniz kısyısı olan yerler zaten öğrenci için lükse kaçar
    Lüksten kastım evde kalıcaksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 11 Temmuz 2016; 0:06:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.