Şimdi Ara

Dolabilen Kartuş Cıss tecrübe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartuş almaktan bıkan birisi olarak dolabilen kartuş, Fındıkzade (www.dolabilenkartus.net) cıss sistemini kullanmaya karar verdim. HP 4380 printerımı satıcının tavsiyesi üzerine güya profesyonelce CISS sistemi kuruldu.
    Evde ilk denemem; ÇIKTILAR hepsi kayık, yatay sapmalar nedeniyle tekrar Fındıkzade dolabilen kartuşa götürdüm. Mürekkep haznelerinde hava kaldığı için gerekli ayarlamalar yapılıp aleti tekrar eve getirdim. İkinci deneyimimde ilk sayfa orjinale yakın olmasada (siyah mürekkep çıktısı), renkliler zaten oldukça başarısız, Onları karşılaştırmıyorum bile çıktı aldım. İkinci sayfayı basarken kartuşların CISS kablolarının sıkıştırması nedeniyle çalışamadığını pc'den gelen mesaj üzerine tekrar aldığım yere götürdüm. Printerı Fındıkzade dolabilen kartuşa bırakıp, yapılınca beni aramalarını söyledim. Bu arada satıcı printerı kullanamadığımı, kendisinin gayet güzel çıktı aldığını idda etti. Ancak kendisi emin olabilmek için bir miktar daha çıktı alacağını söyleyerek akşam beni arayacağını belirtti. Akşam aradığında prınterımın tam olarak siyah çıktı yerine gri çıktı verebileceğini ve renkli kartuştan mavi yerine yeşil renkleri çıktı olarak verdiğini söyledi. Bunun nedeni olarak da hiç kullanamadığım printerımın şeffaf film tabakasının bozulduğunu söyledi. Ancak software kullanarak gri çıktıları siyaha yakın alabileceğimi söyleyerek beni teselli etti, allah razı olsun.
    Sonuç olrak CISS maceram, prınterımın tamamen bozulması; bir master ve doktora bitiren biri olarak da satıcı tarafından printer kullanma becerisinde ve zeka kapasitesinde olmadığım bir çok kez iddia edilerek, teknosada son buldu.
    Forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim, saygılarımla..

• Yazık olmuş geçmiş olsun. Keşke orjinal kartuşları kaliteli mürekkep alarak kendiniz doldursaydınız. 350 ve 351 numaralı kartuşları kullanıyor sanırım. Doldurması oldukça basittir maliyeti de çok düşük.
  • Arkadaşlar dolabilen kartuşu her makina için kullanabiliyor muyuz?
    Yazıcıya bir zararı oluyr mu?
    Başka bu konuda tecrübesi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.