Şimdi Ara

dolandırıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InsignAce

şuan adam verdıgı paranın karşılıgını almamıs yanı sen suan dolandırıcı sayılıyorsun ki madem rp n var onla kostum atıyosun atmak launcher acıkken 2 dk sürmuyor akşamdır sabahtır beklemeye gerek yok kanımca

1 gün bekleme süresi var yukarıda mesajda yazdığım gibi hesap arkadaşımın ona söyledim oda arkadaşla konuşmuş zaten şuan olay bişey yok benim dolandırma gibi bir niyetimde yoktu birde millet ciddi ciddi konuşmuş gidin arkadaşım ne yaparsanız yapın
  • Ticaret anlayışı bu değil bilader. Git arkadaşınla böyle bi alışveriş yap anlayış göstersin. Gelip hala laubali laubali konuşma. Tanımadığın birine parasini yatirdigi taktirde ürün satıyorsan o ürün kesinlikle elinde olmalı ve anında vermelisin. %1 ihtimal bile olmamalı.
    Dolandirmak veya dolandirilmak illa ki parayi alip kacmak degildir. Vaktinde vermediysen ve oyalıyorsan bu da dolandırıcılıktır, ufağı büyüğü olmaz.
    Şöyle düşün. Banka sana tam bu gun kredi vericegini soyledi sende kendini ona gore ayarladin, banka parani vermedi, paranı kullandı, sen işini göremedin ve 1 hafta sonra para eline geçti ama iş işten çoktan geçti.
    Bunun 1 lirasi 10 lirasi 1.000 lirası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 23 Haziran 2016; 18:30:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

Ticaret anlayışı bu değil bilader. Git arkadaşınla böyle bi alışveriş yap anlayış göstersin. Gelip hala laubali laubali konuşma. Tanımadığın birine parasini yatirdigi taktirde ürün satıyorsan o ürün kesinlikle elinde olmalı ve anında vermelisin. %1 ihtimal bile olmamalı.
    Dolandirmak veya dolandirilmak illa ki parayi alip kacmak degildir. Vaktinde vermediysen ve oyalıyorsan bu da dolandırıcılıktır, ufağı büyüğü olmaz.
    Şöyle düşün. Banka sana tam bu gun kredi vericegini soyledi sende kendini ona gore ayarladin, banka parani vermedi, paranı kullandı, sen işini göremedin ve 1 hafta sonra para eline geçti ama iş işten çoktan geçti.
    Bunun 1 lirasi 10 lirasi 1.000 lirası olmaz.

Bilmiyorum acaba hiç oyunda birisine hediye yolladın mı bekleme süresi var diyorum adamda bunun bilincinde ama senin için hemen riot ofisine gidip keleşle basıcam orayı ve hemen arkadaşa bekleyemem diyip hediyesini yollatacağım merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

5 tl daha ucuz diye tanımadığın refsiz 300 mesaj adamla alışveriş yapıp qq konusu açmak. Güzelmiş.

Sizin gibi dusunenler yuzunden millet post kasiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

AVATARINDA VAYNE OLAN BİRİNE GÜVENMEK...

AVATARINDA WAYEN OLAN BIRINE GUVENMEK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

Profilim kapalı diye oraya mesaj atamadım ama konunun 3. Mesajında adam dolandırıcıyım diye bağırıyordu adeta.Bilişim suçlarına başvur korkut uğraştır adamı eski devirler geçti artık hakkını alırsın emin ol onada ders olur lütfen şikayet et

bence de korkut az
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

5 tl daha ucuz diye tanımadığın refsiz 300 mesaj adamla alışveriş yapıp qq konusu açmak. Güzelmiş.

Sizin gibi dusunenler yuzunden millet post kasiyor :)

Böyle düşünenler yüzünden katılım tarihi denen bir şey var

• Gerekirse yap ama insanlara ağız burun eğme. Böyle bi konu açılabileceğini hesap etmen lazım. O adam iyimser değil belki zamanında başı yandı şimdiyse yapıştırdı konuyu. Müşteriyi tribe sokmiycaksın 10 lira yüzünden :) seni kötülemek için yazmadım onu genel olarak söyledim. İşinizi sağlama alın sağlam yapın ugraşmayın böyle.

• Boyle saflari dolandirsinlar da akillari baslarina gelir belki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.