Şimdi Ara

DOLANDIRICI ELİF BAYIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanit yok mu 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Bunlar sadece iki tanesi . Diğerlerini atınca hemen engelledi zaten . Bunun dolandırıcı olduğunu 10 yaşında çocuk anlar . koskoca savcı ki anlamayacak . Bugün vereceğim hepsini karakakola DOLANDIRICI ELİF BAYIL DOLANDIRICI ELİF BAYIL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Kanit yok mu 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Bunlar sadece iki tanesi . Diğerlerini atınca hemen engelledi zaten . Bunun dolandırıcı olduğunu 10 yaşında çocuk anlar . koskoca savcı mi anlamayacak . Bugün vereceğim hepsini karakakola DOLANDIRICI ELİF BAYIL DOLANDIRICI ELİF BAYIL

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yok bayan telde konuştum

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Iftirayi kanıtlayacak fotografları attıktan sonra engelledi zaten . Kimse üstte yazılanların tamamını okumadığı için basın ağrır falan filan gereksiz yazıyorsunuz. Bu DOLANDIRICI ELİF BAYIL sadece bi tanesi . Gerçek kişi olsa engellemez dimi . Konum istedim elden almak için oyaladı . Yani önden her türlü şeyi denedim . Iyice suphelendirdirkten sonra açık ettim zaten . Sonra da engelledi . Bu ülkede illa hepinizin önce dolandirulmasi mi gerekiyor . Ben dolandurilmadan uyandım herkesi de uyarıyorum. Yakında bi kulagimizin arkası kalacak sizin gibiler sayesinde . Bırakın paylaşın da insanlar kanmasın

• geçmiş olsun melek hanım. başarılı bir dh ölücüsü olarak size alışveriş tekniklerini,dolandırıcıyı teşhiş etme yöntemlerini gösterebilirim.
  • Ahahahaahahah tesekkur ederim. Hepsini karakola vereceğim bugün . O uğraşsın dursun . Cikarsin aynı ürünleri de görelim tamamını . Watsaap 'dan bir sürü ürün atti . Fotoların alıntı olduğunu anladığında şüphelendim . Iyiki de arastirmisim

• Daha sonradan da 2 tane 3000 tl değerinde mikser atti bana . Onların tamamını çıkarması gerekir ki onlarda başkasının ilani onları da buldum .

• melek3458 M kullanıcısına yanıt
    ben de konuya girerken eyvah dedim yine biri dolandırılmış. sevindim dolandırılmadığınıza. pek birşey çıkacağını sanmam ama siz yine de peşini bırakmayın. saygılar melek hanım.
  • O kadar dolandirildim ki tecrübe oldu :))))))))) kimse kanmasın artik . Google den isim artmadan kimse parasını yatırmasın. Ismi çıksın diye uğraşıyorum . Insanlar parayı kolay kazanmıyor

• Çıkarsa bile o zaman neden başkasının fotolarını kullanıyorsun sonra da neden engelleyip kaçıyorsun diye sorarlar adama 🤔

evet mesajlarınıza baktım gerçekten çok kez dolandırılmışsınız. ama hiç canınızı sıkmayın melek hanım. burada suçlu siz değil sizin güveninizi kullanan vicdansızlardır.

saygılar
  • Bir tane sağduyulu insan cıktı . Çok teşekkür ederim .

• Bi de pazar günü akşamdan acil istiyor parayı 😂😂😂😂

• Sen bu kafayla er ya da geç dolandırılırsın. Telefonu açmış da yeri hemen bulunurmuş da.he he hemen bulunur.arka sokaklar dizisinin etkisinden çıkın artık.bir nesil oradaki saçmalıklarla zehirlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırılmamış olabilirsiniz bu ürünleri başkasından alıp satıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Bir kanıtınız olmadığı için dolandırılmadığınız için iftira suçunu işlemektesiniz. Kadın dava açarsa sıkıntı yaşarsınız bilginize.
    Şu an kişisel verilerin izinsiz ele geçirilmesi ve yayılması suçu işleniyor... İftira suçu olması için karşı tarafın yüzsüzlük yapıp karşı dava açması ve uğraşması düşük ihtimal... Ama paylaşılan telefon numarası sebebiyle rahatsız edilmesi sonucu bir şikayette bulunursa eğer konu sahibinin başı ağrır. Bu suç şikayete tabi de değildir, karşı taraf şikayetini sonradan geri alsa da kamu davası olarak devam eder. Konu sahibini çok iyi anlıyorum ama maalesef durum bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ya kıyamam" mı? dolandırıcıdaki naifliğe bakar mısınız..

ne demek melek hanım. her zaman size destek olmaya hazırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.