Şimdi Ara

Dolandırıcı İfşa ThePaxer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Çiçek / Yenilebilir Çiçek #Çicek Sepeti Firma #Hepsiburada #n11 #GittiGidiyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 in 100/50 koduna ihtiyacım vardı. Alınık ilanı açtımhttps://forum.donanimhaber.com/profil/2660711#!/ profilindeki ThePaxer elinde mevcut olduğunu yazdı. İban hesabına 20 tl gönderdim. Bana kod gönderdi, gönderdiği kodu girdim kupon ekleme başarı diyor fakat kupon görülmüyor durumu satıcıya yazdım oralı olmadı. Başka bir satıcıdan kod aldım onu başarı ile kullandım. Kullandığım kodu girince ThePaxer den aldığım kodu girince aldığım uyarının aynısını aldım. Bu gösteriyor ki bana verdiği kod kullanılmış. Kullanılmış kod verdiğini ücret iadesi istedim. Ücret iadesi kabul etmediğini herbir kupon 16 tl ye kendisine mal olduğunu iade ederse zarar edeceğini söyledi. Konuşmaları da resim olarak ekliyorum kendini akıllı zanneden böylelerini tanıyın. 20 liram gitmiş mühim değil insanı enayi yerine koymaları rahatsız ediyor.Dolandırıcı İfşa ThePaxerDolandırıcı İfşa ThePaxerDolandırıcı İfşa ThePaxerDolandırıcı İfşa ThePaxer

• Alıcı arkadaş neden adlığı kodda sorun yaşayınca satıcının çözüm üretmesini beklememiş. hemen başkasından almış. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe3297

Alıcı arkadaş neden adlığı kodda sorun yaşayınca satıcının çözüm üretmesini beklememiş. hemen başkasından almış. ?
    n11 verdiği 100 tl garanti bonus vardı 15 inde süresi doluyordu o gün bonusları kullanmam gerekiyordu yazdım ona oralı olmadı bende mecburen başkasından kod aldım.
  • Mobilde öyle bir hata var. kullanılmış koda da başarıyla eklendi diyor. Aslında dolandırılan kendisi olmuş ama kabullenmek istemiyor anlaşılan
  • Kendisi de kodu başkasından almış. Aldığı kişide onu dolandırmış anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe3297

Alıcı arkadaş neden adlığı kodda sorun yaşayınca satıcının çözüm üretmesini beklememiş. hemen başkasından almış. ?
    Dolandırıcı İfşa ThePaxer
  • resimde ayın 15 inde 100 tl n11 bonus kullandığım görülüyor ve o gün kullanım süresinin son günüydü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOLANDIRICI ULTRASLAN
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanı enayi yerine koyduğumuz yok, öyle olsa referanslarıma herkes 5 yıldız verip iyi şeyler yazmaz. Ki bu sadece referans yazanlar, yazanlardan fazla yazmayanlar var. Kod kullanılmış olsa attığınz ss'te de benim attığım ss gözüküyor, kullanılmış kupon der. Sözde ifşa ettiniz ama ortada ifşa edilecek birşey yok. Dolandırıcı olarak görüyorsunuz öyle görün, zaten ürünlerimi alan kişilerde bir memnun kalmayan işleri böyle yokuşa sürmek isteyen sizsiniz.
  • Yazışmalar açık şekilde paylaşılmış zaten, ortadaki mağduriyet apaçık görülüyor. Fırat Bey'i tanıyorum. Dürüst ve iyi niyeti bir insan. Şöyle insanları üzdüğünüze ve arkasından art niyet aramanıza değmiyor.

Kodu bir başkasından almışsanız kullanılmış olabilir, kimseden almamışsanız sizden kaynaklı bir konudur ve yine iade yapmanız gerekir. İnsanlardan üç-beş kuruş para kazanma uğruna güveni ve iyi niyeti suiistimal etmeyin. Kullanılmış kodlar yazılımsal olarak hatalar alınmasa bile eklenip ödeme adımında sorun çıkartabiliyorlar. Her şeyden önce kişiden kullandığı bir hizmetin parası alınır. Siz kendisini bulup satış yapmışsınız, bir de ilgili kişi onu kullanamamışsa iade etmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 23 Aralık 2020; 16:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JorgeSalcedo

Mobilde öyle bir hata var. kullanılmış koda da başarıyla eklendi diyor. Aslında dolandırılan kendisi olmuş ama kabullenmek istemiyor anlaşılan
    JorgeSalcedo da belirtmiş mobilde hata olduğunu kullanılmış kod girince başarı ile eklendi diye yazdığını. Verdiğiniz kodu ben kullanmadım. Utanmadan memnun kalmayan kişi böyle yokuşa sürüyor diyorsunuz. Iade edeceğin o 20 tl eksik kalsın. Çoluk çocuğumun sadakası olsun. Bir daha da forumda karşıma çıkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatttbjkkk -- 23 Aralık 2020; 16:48:13 >
  • Sizde aldıgınız kişiye söyleyin ve alıcıyı mağdur etmeyin kimse yalandan konu açacak kadar ince sinsi planlar yapmaz gerçekten kupon çalışsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırat'ı ben de tanırım. çok efendi saygılı bir insan. Kullanılamamış kodun iadesini yapmak gerekir. ThePaxer alırken kendisine kullanılmış kod verilmiş olabilir. Kendisi de deneyemez çünkü denerse hesabına eklemiş olur. Yapacak birşey yok. Sonuçta daha önce kullanılmış bir kod satılmış. Ve iadesi gerekir.

• firatttbjkkk kullanıcısına yanıt
    Hocam n11de maxipuanlar kullaniliyor mu yada hangi sitelerde kullanilir
    100/50 kod isteyen ozelden yazabilir
  • Adam hem geçersiz kod satıyor hem de üste çıkıyor. 20 lira için değer mi? Varsın 4 lira zarar et ne olacak? Bu konuyu gören herhangi biri senden bir daha herhangi bir ürün alacak mı ki? 523 tıklama almış, bu 1000 olsa bunlardan 30 tanesi gelecek zaman içinde senden bir ürün alma ihtimali olan insanlar olsa 4 lira için 30*20=600 liralık ciro kaybettin muhtemelen.

• keşke 20 TL yi iade etseydi.
    şimdiye kadar çok kod aldım. 1 kaç defa kullanılmış kod çıktı. Satan arkadaşlar hemen yenisini veya para iadesini yaptı.
    Referanslarınızı örnek göstermişsiniz de bu biraz da esnaf ağzı olmuş. " şimdiye kadar bu maldan hiç şikayet almadım der gibi." Asıl sattığınız üründe sorun çıkarsa arkasında durmanız dürüstlük... Sizde aldığınız kişiye gidip iade isteyin Paxer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.