Şimdi Ara

dolandırıcılara dikkat yeni yöntem buymuş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

internetin hayırlı olsun bilmeyen kalmışmıberaber cumayada giderler güven pekişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son araç alımında uyguladığımız yöntem şu,

araç computest'ten çıktıktan sonra notere gittik, işlem yapan kişiye bütün işleri bitirin (aracın satışına mani bir durum varsa söyleyin), tam imza aşamasında ben parayı eft yapacağım, para hesaba ulaşınca imzaları atacağız dedim, satan kişi ve noter de bunu kabul etti (ki zaten olması gereken ve noterin işi de bu diye düşünüyorum) hepimiz gönül rahatlığıyla işimizi hallettik.
  • Havuz sistemi olmak zorunda online alışveriş gibi. En sağlamı bu hatta online sistemden daha iyi çünkü önce arabayı görüyorsun kusuru varsa biliyorsun o şekilde kabul edip alıyorsun.

Geldin notere hesaba bakılır para yatmışsa araç devri biter. Yatmamışsa devredilmez. Hem alıcı hem de satıcı dolandırmaya kalkamaz.
    Öbür türlü parayı aldın dert almadın dert yatırdın mal sahibinin kaçması dert yani her türlü risk var. Havuz sistemi en süper çözüm. Zaten bir devir ücreti kesiliyor hepi topu birkaç a4 ve 1 gram mürekkep için.
  • Önce para sonra araba. Bu iş böyle işler
  • Birde şu tip dolandırıcılar var ;

Sahte plaka sorgu fotoshopla güven kazanmaya çalışıp , kapora eksper ücreti vs uçuruyorlar.

dolandırıcılara dikkat yeni yöntem buymuş.

Aslı bu ;

Buda aracın gerçek eksper raporu ;

Plake : 35 AV 7640

Şase : WOLGM5GB6A109024

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.