Şimdi Ara

Dolandırıldığımı ispatlamak için yardımınıza ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu GG den bilgisayar parçası alınır mı hiç?
    hadi mp3 player, cep tel, parfüm vs vs tarzı şeyler uygun ama bilgisayar parçaları çok fahiş fiyattan gidiyor zaten
  • İlk çıktığında sağlamdı, 500 e yakın satış yaptım gittigidiyordan ama sonradan öylesine saçmaladılar ki... film satıyorsun program satıyorsun herifler kopyalayıpgeri yolluyor yok kullanmadım vs diye, arızalı ürünlerinin barkodlarını değiştirip senin yolladığın sıfır ürüne konmaya çalışıyor ve işin en kötüsü 3-4 yıllık 500 satışlı %99 memnuniet veren satıcı değilde 12 yaşındaki 1 alış yapan velet haklı görülüyor gittigidiyorda.. Gittigidiyor sadece kendi parasını almaya bakıyor..sen dolandırılmışsın dolandırılmamışsın hiç umurlarında değil..bir arkadaş parfüm vs demiş, yakın dostum orjinal parfüm ysatıyordu herifler orjinali alıp sahtesini yolluyorlar geri bu kadar olmuş durumda..ispat var mı ?? yok! gittigidiyor daki efendiler kazadıkları parayla helikopterle geze dursun herzaman satıcıları mağdur ediyorlar..
  • gg gibi sitelere her zaman şüphe ile yaklaşmışımdır, elden alış veriş her zaman için en iyi yoldur kargo ile yapmak zorundaysanız sağlam referanslı kişileri tercih etmelisiniz.
  • Daha doğru dürüst hiç GG alışverişim olmadı,ggye bir kez bi ampli için ilan açmıştım ve ordan bana almak isteyen birisi ulaştı ve GGye güvenmediğini,benden kargo yoluyla almak istediğini belirtti ve banka hesap numarama parayı eksiksiz yatırarak referans dahi istemeden ödemeyi yaptı ve bende ürünü elimden geldiğince titiz bir şekilde ona ulaştırdım ve çok memnundu.Çok duyuyorum artık GGde ilan açıp da haricen satma olaylarını.
    Donanımhaberden başka 2.el sitesi düşünmüyorum valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 26 Temmuz 2007; 11:45:27 >
  • ilginç neler oluyormuş şeytanın aklına gelmez bu sayede bizlerde bilgilenmiş olduk gerçi ben prensip olarak 5-10 kuruş fazla verir yenisini alırım veya yerinden alırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.