Şimdi Ara

dolandirildim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun 8 aylik kedim balkondan dustu. bende alelacele veterinere goturdum.
    veteriner 750 tl ucret cikardi. soktaydim tamam yapin ne gerekiyosa dedim.
    masraflar:
    1-kedi yogun bakima alinacak
    2-muayena ucreti
    3-tedavi masrafi
    4-rontgen cekilecek onun parasi
    5-sonda takilacak onun parasi
    bunlarin hepsi 750 tl tutuyomus
    kedim 2 gun yogun bakimda tutulacakmis
    bende sabah gittim biraktim; sonra dayanamadim gittim almaya cunku odeyemeyecektim. neyse uzun laflar sonunda 600 lira odedim. daha sonra baska bi veterinerden bildi aldigimda dedi ki sondaj takilmamis gerek duyulmamis cunku kedi cisini yapmis
    daha sonra yogun bakim dedikleri sey olmadi vsvs
    rontgen cektik dediler bilgisayar onumde acikti ona baktim ismime tikladim o da cekilmemisti. cdye basin dedim muhtemelen orda acik olan baska birininkini verdiler.
    yani kisacasi 600 lira bayildim
    haksiz yere!!! bana yardim edermisiniz hakkimi nerede arayabilirim artik cirkeflik yapmamin zamani geldi

• Şikayetvar.com

Geçmiş olsun.
    Bu tür vicdansız ve kötü niyetli insanlar hep var. Bimer'den yazarsanız en etkili çözümü de sağlamış olursunuz .
  • Alo 189 ara olayı anlatma. Kaçak işçi kdv kesmediler de. Baskın yaparlar. O 600 liran onlardan 3.800 olarak çıkar. Olayda rızan var bişey çıkmaz. Sen maliyeyi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiş fatura almadın mı kardeş kalem kalem yazılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Alo 189 ara olayı anlatma. Kaçak işçi kdv kesmediler de. Baskın yaparlar. O 600 liran onlardan 3.800 olarak çıkar. Olayda rızan var bişey çıkmaz. Sen maliyeyi ara

mantıklı

Ama gerçekten böyle bir şey varsa bunu yap. Kıstasa kıstas yapar gibi değilde haklı olduğun için de.
    Yoksa bunun dışında işlem yapmış olursan iftiraya girebilir.
    İnce düşünmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 14 Haziran 2015; 21:46:39 >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    yok valla almadim zaten o kadar para nerde gezer kredi kartiyla yaptim 400unu
  • Bugün bende veterinere tavşanımı götürdüm 2. defa, Perşembe götürdüm 150 lira verdim sadece röntgen çekip vitamin verdiler. Bugün hayvan iyice ölüyordu arka ayakları tam tutmamaya başladı yan yatıyodu sürekli gittim daha büyük başka bir veterinere bunada 350 lira verdim buda bir krem verdi 2-3 röntgen çekti yine aynı şeyi söyledi kemiklerde bi sıkıntı yok vitamin kullansın. Tavşanım veterinere gittikten 3 saat sonra öldü. Allah belalarını versin hepsinin bir tanesi tahlildi iğneydi yapmadı vitamin vitamin diyip başlarından savdılar. 500 liramın gitmesi zerre umrumda değil hayvanımın hastalığı neydi onu bile bilemiyorum ona üzülüyorum o kadar uğraştım ordan oraya götürdüm hiçbir işe yaramadı kedi köpek olmayınca şeylerinde bile değil adilerin.
  • o kadar masrafa
    yeni kedi alaydınya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.