quote:Orijinalden alıntı: beckhirbence o kartı al şee yap burda yazmıyim şimdi ayıp olur quote:Orijinalinden alıntı: beckhir bence o kartı al şee yap burda yazmıyim şimdi ayıp olur Söle la bide adres at PM den PEga'dan sonra sıra sende
quote:Orijinalden alıntı: beckhirbence o kartı al şee yap burda yazmıyim şimdi ayıp olur pegasus mu yaptı aaa hiç yakıştıramadım yani belki bechir yapar ama pegasus yapmaz bence o gerçek pegasus değildir
quote:Orijinalden alıntı: beckhirbence o kartı al şee yap burda yazmıyim şimdi ayıp olur almıom...ne bilim senin bozmadığını 15 yaşında cocuksun zaten elinde kalmış vga..banane
quote:Orijinalden alıntı: FirstClasspegasus mu yaptı aaa hiç yakıştıramadım yani belki bechir yapar ama pegasus yapmaz bence o gerçek pegasus değildirAlıntıları Göster haju raad ol sen çalıştıramamışındır onu çok tenknolojik gelmiştir saa o
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}almıom...ne bilim senin bozmadığını 15 yaşında cocuksun zaten elinde kalmış vga..bananeAlıntıları Göster Layn gazoz almadım sakız almadım biriktirdim al şu kartı ben bişi yapmadım geldiğinde kırıktı bu
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}almıom...ne bilim senin bozmadığını 15 yaşında cocuksun zaten elinde kalmış vga..bananeAlıntıları Göster ben pega yı tanırım o bozuk mal vermez sen bozmuşundur adresi pm den atmaya da gerek yok,sinirlendirirsen buraya da yazarım !!
quote:Orijinalden alıntı: Alemin-KRALıLayn gazoz almadım sakız almadım biriktirdim al şu kartı ben bişi yapmadım geldiğinde kırıktı bu Alıntıları Göster Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı ol
quote:Orijinalden alıntı: beckhirben pega yı tanırım o bozuk mal vermez sen bozmuşundur adresi pm den atmaya da gerek yok,sinirlendirirsen buraya da yazarım !!Alıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: beckhir ben pega yı tanırım o bozuk mal vermez sen bozmuşundur adresi pm den atmaya da gerek yok,sinirlendirirsen buraya da yazarım !! Citizende böle demişti şimdi giremiyor foruma
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı olAlıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı ol Ben bişi görmedim la neden söz ediyonuz
quote:Orijinalden alıntı: Speed-Stepquote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı ol Ben bişi görmedim la neden söz ediyonuz Alıntıları Göster Alemin-KRALı ben benzemem öle kuşlara,beni başkalrıyla karıştırma
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı olAlıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı ol walla saygılı ol kafa derini yüzerim asabiyimdir ben kafamı bozma almıyım ayağımın altına
quote:Orijinalden alıntı: FirstClassquote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} Herkes şahit o alet kırık mırık deeldi..hatta bi ara sepet kankama werdım o bile denedi kullandı o aleti... işareti kullanıp durma ufak cocuksun zati kafanı kırarım senin,büüklerine saygılı ol walla saygılı ol kafa derini yüzerim asabiyimdir ben kafamı bozma almıyım ayağımın altına Alıntıları Göster saygı sınırlarını aşmayalım
quote:Orijinalden alıntı: beckhirsaygı sınırlarını aşmayalım Alıntıları Göster bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodunAlıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun Hojam ben söyleyeceğimi söyledim evini biliyorum artık bacanmı kırılır kolunmu kırılır kafanmı patlar benden günah gittiiii Haaa tek gelmicem
quote:Orijinalden alıntı: Alemin-KRALıquote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun Hojam ben söyleyeceğimi söyledim evini biliyorum artık bacanmı kırılır kolunmu kırılır kafanmı patlar benden günah gittiiii Haaa tek gelmicem Alıntıları Göster sevdiklerinle vedalaş ve beni bekle
quote:Orijinalden alıntı: Alemin-KRALıquote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun Hojam ben söyleyeceğimi söyledim evini biliyorum artık bacanmı kırılır kolunmu kırılır kafanmı patlar benden günah gittiiii Haaa tek gelmicem Alıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: Alemin-KRALı quote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun Hojam ben söyleyeceğimi söyledim evini biliyorum artık bacanmı kırılır kolunmu kırılır kafanmı patlar benden günah gittiiii Haaa tek gelmicem ezik arkadaşlarını mı getircen yoksa puahahha şşşt lan duydunuz mu velet ne diyo tek gelmicem diyo kimi getircen babanı mı anneni mi bu koskoca forumu senin arkadaşların değil devlet bile durduramaz ne diyosun
quote:Orijinalden alıntı: FirstClassquote:Orijinalinden alıntı: Alemin-KRALı quote:Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS} bücür , aşma sınırları vgayıda bozmuşun zaten...zaten verırken sana vgayı anlamıştım..çok yaramaz,sorunlu bi velete bensiodun Hojam ben söyleyeceğimi söyledim evini biliyorum artık bacanmı kırılır kolunmu kırılır kafanmı patlar benden günah gittiiii Haaa tek gelmicem ezik arkadaşlarını mı getircen yoksa puahahha şşşt lan duydunuz mu velet ne diyo tek gelmicem diyo kimi getircen babanı mı anneni mi bu koskoca forumu senin arkadaşların değil devlet bile durduramaz ne diyosun Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Alemin-KRALıAlıntıları Göster korktunmu lem..oke oke bacagını kırmıcam,yürüyemessin sonra ama tek kolu feda edecen artık bu kadar laf üzerine