Şimdi Ara

Dolandırıldım DKEVERYBODY WINS LIFE 252.86$ AKBANK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bizde itirazda bulunduk itiraziniza istinaden gecici odeme yapilmis bekliyoruz hepimiz banka denetleme kiruluna aikayette bulunalim boyle bi sacmalik yok bizide magdur ediyolar psikolojimiz bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

@dipoldipol sizin işlem sonuçlandı mı?

Maalesef hala inceleniyor ayrıca biz kartımızda para bulundurmadığımızdan akbank ek hesaptan borç ödenmiş görevli bu parayı ödemezseniz ek hesap faizini ödemek zorunda kalırsınız diyor. Harcamadığımız paranın faizini istiyor yani...

• 3 hafta önce benimde başıma geldi akbank kredi kartımdam 3.500 tl harcama yapıldı.. harcamaların hepsi yurtdışı.. bankayı aradım zaman alabiliyor iadesi falan filan konuştular bende harcama yapılan firmalara mail attım... 1 tanesi dışında iadeleri aldım... nedense hep akbank.. mobil uygulamayı kullanan arkadaşlar ayarlardan kartlarını yurtdışı, mail order hatta yurtiçi internet harcamalara kartlarını kapatsınlar..
  • Mayıs ta benim başıma da geldi. 15 yıldır kullanıyorum kredi kartı. 5 kartım var ilk kez başıma geldi. Yurtdışı harcama gözüküyor. 1 tanesi provizyonda kaldı ordan silindi diğeri yansıdı. İtiraz edince geçici iade ettiler. Kesin bankanın sistemini hecklediler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.