< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 16 Temmuz 2019; 4:18:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 16 Temmuz 2019; 4:18:47 > |
Konuyu yanlış yere açmışsın. Burası konu dışı. Veletlerin cirit attığı yer. Nerde boş beleş adam var burada. Hayatta bir baltaya sap olamadıkları için, konu dışında dalga geçecek adam ararlar.Kendilerini böyle tatmin ederler.
|
Pron nedir?
|
geçmiş olsun, hırsızlık yaptığı eli kesip diğer eline vereceksin. bak oluyor mu bir daha.
şimdi arsız,hırsız kapıda karşılanıyor. |
sahibinden de gördüğüm ilanlara,almak istediklerim olursa diyorum ki GET ilanı açarsan alırım. GET ile uğraşamam sen bana havale gönder ben sana gönderirim diyenlere, ben o vakit almıyorum diyorum kestirip atıyorum.
GET açmayı bilmeyen veya sitenin kesmiş olduğu komisyondan memlun olmayanlara ikinci bir seçenek. KAPIDA ÖDEME ŞARTLI kargo hizmeti var. adam kargoyu gönderir kargocu adresinize geldiği vakit ürün bedelini nakit olarak ödersiniz,sonra satıcı gider parasını kargo şirketinden tahsil eder. ödeme şartlı gönderilerde çok fazla komisyon kesilmesini istemiyorsanız PTT den posta çeki hesabı açtırıyorsunuz. sonra o posta çeki hesabını gönderdiğiniz kargo gönderim kağıdına yazıyorsunuz. bu sayede sadece 5-10tl komisyon alıyorlar. gittigidiyor üzerinden 300 e yakın ürün satmış biriyim. |
Burda bir mağdur olarak bir konu açtım telefonumun dokunmatigi pro yazacağına pron yazmış diye dalga geciyorsunuz tamam çok zekisiniz sizinde boslugunuza gelip dolandirilinca ruh halimi anlayacaksiniz.
|
GET denen bişey var
|
Geçen de ben bilgisayar satiyordum.birisi mesaj attı Urfa'dan alicam falan diye biraz da suphelendim açıkçası.daha sonra oyaladim biraz derken IBAN istedi yolladım.sabah bı kalktım parayı yollamış. Bilgisayar için başkasıyla anlamıştım.parasini geri yolladim.bi anda o kadar parayı tanımadığı birisine yollaması garibime gitti açıkçası ne iş yaptığımı bile sormadı.
|
Yaw adam sıkıntısını dile getirmiş içini döküyor belki bi çare arıyor baltaş özentili adamlar yok türkçe yok pron sen anlamıyorsan kıt adamın tekisin net.
|
https://forum.donanimhaber.com/dava-sonuclandi-thehighlife-tarafindan-dolandirildim--116789704-7#137535217
bak bu konudaki arkadaş gibi olacak herkes, kimse cüret edecek mi dolandırıcılığa @amyfm saygılar hocam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 15 Temmuz 2019; 11:20:4 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 15 Temmuz 2019; 12:57:44 > |
|
|