Şimdi Ara

Dolandırılma Hikayesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar! Yaklaşık 1 ay önce elimdeki M4A1-S Cyrex FT skinimi satmak istedim. CSGL den ekledim birini benim Cyrex'in takas banı vardı. O da dedi ki sen sat Cyrex ini benim koyacağım itemi al sana 20 Euro yollayacağım dedi. Bende ona nasıl güvenebileceğimi falan sordum. O da dedi ki sen skinini sat ben sana 0.5 Euro yollayacağım dedi. Bende kendi Cyrex imi sattım. O bana 0.5 euro yolladı. Ben onun itemini almadan önce 50TL ye nasıl cyrex alabileceğini sordum o da takasla alacağım dedi. Sonra ben onun itemi almadan önce bana ss falan attı paypalden geri kalan parayı da yollayacakken. Onun itemini aldım ve bana parayı göndermek üzere olduğunu söyledi ve hemen engelledi ve arkadaşlıktan çıkardı. Steam e ticket attım bütün konuşma ss lerini, paypal ve steam market ss lerini. Pek bi sonuç çıkmasını beklemiyorum. Sizce geri alma şansım var mı? İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şansın var ama çok zor baya uğraşman gerek, geçmiş olsun.
  • Daha ne yapabilirim ki? Elimde olan bütün kanıtları gönderdim. Pek bi sonuç çıkmasını beklemiyorum ama yardımınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİKKAT DOLANDIRICILIK VAKASI
    7 yıl önce açıldı
    Dolandırılma Hikayeleriniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.