Merhabalar, umarım bana yardımcı olabilecek veya akıl verebilecek bir kişi çıkar. 2 yıldır beraber bir evde yaşadığım bir kız arkadaşım vardı ve geleceği düşündüğümüz için eve eşya alıyorduk beraber yaşadığımız eve. Bulaşık makinası buzdolabı vs. Evinizde kullandığınız her ne varsa düşünün elektronik ve mobilya herşey. Kız arkadaşımda kredi kartı yoktu o yüzden ben alıyorumdum beraber ödüyorduk ancak kız arkadaşımın maddi açıdan geçimi zordu çünkü ay içinde ödeyeyim diye verdiği paradan daha fazlasını ben ona yolluyorum ay içinde geçinemediği için. bu çok uzun bir süre gitti ve ben maaşımla yetmediği için bi yerden sonra kredi ve esnak hesap durumuna düştüm. ilişkinin sonlarına doğruda artık tek bir maaş ile aylık ödemeler yetmiyordu ve kız bir yerde bahaneler bulup benden ayrıldı. ben ilişkiyi toplamaya çalışsam da malesef evden kovuldum ve bir süre ayrıydık ama benim şahsi eşyalarımdan tutun tüm eşyalara varana kadar ordaydı. aradan vakit geçti 1 2 ay kadar artık ilişki bittiyse gerçekten ben eşyalarımı almak istiyorum dedim ve ödemesine devam ettiğim eşyalarıda almak istediğimi söylediğimde bana eşyalarını attım onların bekçisi değilim ve elektornik eşyalar vs de burda kalıcak ben sana onların parasını yolladım diyor. ancak söylediğim gibi yollanan para yok. Şimdi bu durumda benim afedersiniz donumdan tutun çorabıma varana kadar herşeyi atmış ve ödemesine devam ettiğim binlerce şeyide vermiyor. avukata soracak param yok işimden oldum bu olaylardan sonra psikolojim çok bozuldu ve durumdan çıkarmıyorum lütfen bir çıkış yolu varmıdır. |
Bildirim