Şimdi Ara

Dolar 2017 ilk çeyrekte 3.50 ön görülüyormuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

mart ayına nekadar olur tahminen.gercekten 3,50 olurmu başlık gibi

olası, inşallah olmaz ama olası.

piyasa berbat, fed faiz arttıracak artık kesinleşti neredeyse, turizm krizinin etkileri daha çok vuracak. başkanlık sevdası, sandıkta ne deniyorsa o denen aslında sıfır demokrasi, gerileyen haklar, olmayan hukuk. yani mümkün. mülkiyet hakkı bile sorunlu ülkede.

yıl sonu tahmini 3.25 civarında ciddiye alınacak yerlerin. e mart ayında da 3.50 olabilir.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    fed faiz karari ne zaman kesinlesti ben mi bilmiyorum daha gecen yellen konustu dolar 3.078 e kadar geriledi Allah Allah ilginc

edit:kimse dolarin ne kadar olacagini bilemez sadece tahminde bulunabilir zira suan dolar butun dunyada artiyor euro dolar paritesi 1.10 sterlin dolar 1.21 herkesin parasi dolar karsisinda deger kaybina ugruyor cunku amerika para politasini degisdirdi,bundan sonra sole bole olucak diyenlere aldiris etmeyin kendileride bol keseden salliyordur cunku adam zaten onu bilse milyarder olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 18 Ekim 2016; 21:43:23 >
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    olasılığı yüzde 75'e çıktı hocam. kesinleşti neredeyse yazmıştım . artık dürüst olalım tüm dünyada 1 artıyorsa bizde 2 artıyor.

• Ben hep 50 liralık dolar aldığım için sorun yok.
  • geçen ay ülke tv yorumcusu ustune basa basa dolarlarınızı satın cok deger kaybedecek dedi ...garip geldi bu yorumu ..sonra amerikada başkanlık yarısından dolayı düşük oldugunu sonuclar belli olmaya baslanınca ucacagını okumustum bir yerlerde ... ?? çok garip ıkı farklı dusunce ve kime ınanacagını şaşırıyor o an insan ..spikere guvenen mahvoldu))
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

ben bunları yazınca ceza alıyorum. yakındır size de kitlerler ceza puanı :) bu arada tebrik ediyorum. allah şöyle böyle yapsın standart lafıyla bi mok olmuyor.
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Tabiki kimse bilemez. Ama dolar TL paritesi diğer para birimlerinden daha fazla ayrışıyor. Dolar euro paritesi zaten 1.05 1.15 arası dalga lanıyor 1 senedir. Bizim paramız bir haftada %3 değer kaybetti ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 19 Ekim 2016; 3:58:28 >
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    onu baskanligi getirmeye calisan bahcelo ve binaliye sorucaksiniz iste hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

6 Mart 2015
    1 Dolar = 2.65 TRY
    "Dolara aşırı yatırım yapanlar yaya kalabilirler"

17 Ekim 2016
    1 Dolar ~= 3.1 TRY

"dolara aşırı yatırım yapanlar yaya kalabilirler"

Hâlâ daha RTE'nin yalanlarını görmeyenlere çok üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

5.50 olsa ne olacak. Kimden ses çıkacak. Çıksa da duyuracaklar mı.

Yine cambaza bak deyip önümüze bi havuç uzatacaklar. Bi sahte gündem yaratacaklar.

Şer odakları, vatan hainleri, üst akıl, dış güçler, şehadet, vatan, allah, kuran....

Hooop..geçiniz.

Adamlar bunları söylerken sen "dolar, peynirin fiyatı, ötv, zam" desen, yine bu halk çıkıp linç eder seni.

O yüzden...bırakın her şey olacağına varsın. İnceldiği yerden kopsun. Dayanan dayanabilsin. Dayanamayan elensin.

Sonuçta doğanın işleyişine çok da müdehale etmemek gerek.

Adam hala twitterde yazıyo "allahım vatanımıza saldıran, bize bu acıları yaşatanları helak eyle" diye..

La olm etmiyor lan işte etmiyor. Her saldırıdan sonra dedin bunu. Kesildi mi yok.

123556236752256733 nci saldırı oldu patlama oldu.

Sen bu duayı ettikten sonra yarın yine olacak.

Demek ki neymiş? Duayla olmuyormuş.

Sorumlu kim.

Ama olsun sen yine dua et. Allahım dolar 1.5 olsun. Maaşım 1350 tl olsun diye. Belki olur.

ban geliyor ban

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.