Şimdi Ara

dolar ne olacak böyle yahu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan döviz kurlarının düşmesi. istihdamı baltalıyor (ufak bi araştırma ile neden böyle bi sonuç doğurduğunu bulabilirsiniz) şuan türkiyenin en büyük sorunu istihdam. bu sorunu çözmeden doviz kurunun aşırı düşmesi çok sakıncalı. ayrıca bi arkadaş şuanki döviz kurunun normal oldunu söylemiş ama şuan 2ytl nin biraz üstü normal olarak kabul edilebilir ancak

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

ikinizin de ekonomiden anlamadığı belli
    buarada hiç unutmam. ilk okuldaki ilk dersimde Türkiyenin en saygın ekomomi hocası (ismi lazım diil) demiştiki. ekonomiyi sadece okuyan anlar. bu konuda eğitim almamış herkesin yorumu yalnışıtır. kulakları çınlasın

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

ülkenin parası değer kazanıyor olması neden zorunuza gidiyor anlamıyorum.. walla ülke kurtulsun ben batmaya razıyım... düşünün bi, değişien fazla bişey yok ekonomide ama kişi başına düşen milli gerlir artıyo dolar bazında, hemde dış borcumuz azalıyo lira bazında... bi taşla iki kuşşş

tmeseajına kelimesi kelimesine katılıyorum benim cebimdeki dövizin pul olmasina ben raziyim yeterki TL değer kazansın

bizi biraz aydınlatta neden hatalı olduğumuzu bilelim öyle ortaya laf atıp kaçmakla olmaz bu işler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.