Şimdi Ara

Dolby Home Theater kuramıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende z500 kullanıyorum. lenovonun sitesinden ses sürücüsünü indirmiştim önceden dolbyv4 kuruluyor bu şekilde ancak ben seste bi farklılık göremedim. bir önceki sürümü yada windows 8 için olanında sesin kalitesi resmen değişiyordu. windows 8.1 için bi sorun var galiba. Şaçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunfever

bende z500 kullanıyorum. lenovonun sitesinden ses sürücüsünü indirmiştim önceden dolbyv4 kuruluyor bu şekilde ancak ben seste bi farklılık göremedim. bir önceki sürümü yada windows 8 için olanında sesin kalitesi resmen değişiyordu. windows 8.1 için bi sorun var galiba. Şaçmalık

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir gelişme var mı?
  • bi kaç yol denedim gene aynı farkeden bişey yok.
    Beklicez artık @bilgehannnn @bilgehannnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunfever

bi kaç yol denedim gene aynı farkeden bişey yok.
    Beklicez artık @bilgehannnn @bilgehannnn

Arkadaşlar kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, Realtek Audio Driver'ı kurunca Dolby Home Theater da o driverla beraber yükleniyor.
  • dün 8den windows 8.1e güncelledim z585 var naptıysam mağdur olmaktan kurtulamadım. :D dolby home theater v4 yüklenmiyor. v2 yükleniyor ondada herhangi bir hareket yok. sorunu çözen oldumu acaba??? baştan söyliyim ben envaayi çeşit driver kurdum kaldırdım hiçbiri olmadı. farklı ses video yürütücüleriyle denedim yine olmadı. farklı driver versiyonlarının dolby lerini yükledim yine olmadı...
  • Sorun çözüldü::::
    -Bilgisayarla birlikte gelen D klasöründeki drivers'taki audio klasöründeki sürümü yükledim ve düzeldi. Bilgisayarım windows 8 ile gelmişti. Ayrıca program sürümünüde yazayım silen arkadaşlar ayrıca bulup yükleyebilsinler. Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.6695 x64 Edition. Kurduktan sonra sistem tepsisinde çıkmaz ise eğer drivers audiodaki PCEE4 klasöründende dolby ayrıca yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.