Şimdi Ara

Dolce Vita Baymak 12000 BTU klima 3.490 TL , Vakıfbank worldcard ile 220 TL ye kadar puan kazanma il (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
8.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Saligia

Teşekkürler paylaşım için. Az önce ben de Bauhaus Antalya'dan sipariş verdim. Cuma günü montaja gelecekler. Yorumu yazarım

Merhaba bende bugün Antalya Bauhaus'dan aldım. Cuma günü kuruluma gelecekler.

Siz gidip mi aldınız yoksa internet üzerinden mi?

Telefon ile internet üzerinden alabilir miyim diye sormuştum bana hayır mutlaka gelmeniz gerekir dediler.

Siz nasıl yaptınız acaba?

• loroz L kullanıcısına yanıt

Selamlar, ben internetten sipariş ettim, müşteri hizmetlerini arayıp gidip mağazadan alabilir miyim dedim kargo beklememek için ama internet siparişlerini mağazadan teslim alamazsınız dediler, mecbur kargomun gelmesini bekliyorum, pazar gece sipariş etmiştim şu an sevk edildi şeklinde görünüyor ama takip kodu vs. yok, sıcaklarda bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Doğrudur ama çok saçma bir nedenmiş ne yani o zaman 6 kg çamaşır makinesine 6,5 veya 7 kg çamaşır koyunca garanti dışı mı oluyor. Servis saçmalamış hocam. Başka servislerle görüşün bir tane mi baymak servisi var ? bulunduğunuz yerde.

Alıntıları Göster

valla odanızı ölçün bu klima için 24m2 maksimum rakam diyor üstüne garanti dışı kalacakmış haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

valla odanızı ölçün bu klima için 24m2 maksimum rakam diyor üstüne garanti dışı kalacakmış haberiniz olsun

Alıntıları Göster
    Ölçmedim ama bizim takacagimiz oda küçük hocam pek sıkıntı olmaz. Yola çıkmış bugün kargo mesaj geldi ama uzun sürüyor sanırım gelmesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün klima montaji yapildi. 34 m2 salon 12 000 btu garantisi de başladı. Malzeme kalitesi biraz düşük boyutu da sanki biraz küçük geldi. İlerleyen zamanlarda deneyimleri paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loroz L kullanıcısına yanıt

Hocam ben gidip aldım. Bu arada bu saat oldu hala montaja gelmediler. Sizin montaj yapıldı mı?

• sincax S kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurdular hocam bana kurulmaz dediler garanti yok dediler ölçtüler mi odayı, karaktersizler bana da kurulmaz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 2 Temmuz 2021; 19:52:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Salonu mu ölçüyormuş bunlar. Çok ilginç.

Bu arada 12k klimalar 25m2 için gayet yeterli. En dandiği bile soğutur. Tabiiki çok aşırı sıcak yerse iyi soğutmayabilir ve klima performansı ve ömrü düşebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl kurdular hocam bana kurulmaz dediler garanti yok dediler ölçtüler mi odayı, karaktersizler bana da kurulmaz diyor

Birşey ölçülmedi konusu da geçmedi montaji yapip gittiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saligia

Hocam ben gidip aldım. Bu arada bu saat oldu hala montaja gelmediler. Sizin montaj yapıldı mı?

Dün saat 15:30 civarı gelip kurdular. Metrekareyi ölçmediler. Eğer oda büyük olsaydı ölçerlerdi herhalde. Bizimki biraz küçük sorun olmadan taktılar.

Gelen arkadaşlar genel olarak bilgili ve ilgili. Hepsi maskeliydi. Servislerin genelde yapmak istemediği vakum işlemini ben söylemeden yaptılar. 4 metre bakır boruyu kesmediler. Katlayıp dış ünitenin arkasına sakladılar. Cihazın kurulumu tamamlandı deneme çalıştırması yaptılar. Benden SMS onayı ve imza istediler, elektriği bağlamadan gittiler. Ben kendi imkanlarımla elektriği hallettim ve süreç sorunsuz tamamlandı.

Klimaya gelirsek;

Dış plastik kalitesi çok iyi değil ama klimayı çok ellemiyoruz neticede.

iFeel özelliğini çok sevdim.

İlk çalıştırmada biraz yetersiz gibi geldi ama bir müddet sonra performanslı çalışıyor.

İç ve dış ünite oldukça sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loroz -- 3 Temmuz 2021; 13:20:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.