Şimdi Ara

Dolu depodan alttan benzin damlatma ! Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deniyeyim Tuvnera.Bu arada hoşgeldin. sıcak fırsatlardan aşinayım bu kodu da görünce sasirmadim değil.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletin mizah duygusu baya iyi.değilse boşuna en mutlu milletler arasına girmeyiz.Boyle fırlama bir milletiz.Boyle de olmasa zaten bizim ülke çekilmez derecede sıkıntılı. Gulecen eglenecen bu hayatta.

• 2014 ford focusta şöyle bir sıkıntı vardı.

bazı benzinliklerden yakıt alıyoruz akıtmıyor bazılarından alıyoruz aynı dediğiniz gibi yüzde 80 i geçince akıtmaya başlıyordu. Servise sorduk. Benzin pompasının ucunun büyüklügüyle ilgiliymiş. Bazıları araca uymayınca yakıt tahliyeden atıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Bizim milletin mizah duygusu baya iyi.değilse boşuna en mutlu milletler arasına girmeyiz.Boyle fırlama bir milletiz.Boyle de olmasa zaten bizim ülke çekilmez derecede sıkıntılı. Gulecen eglenecen bu hayatta.

Başka çare yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde ki sıkıntıyla birebir.O zaman yüzde 80 den fazla doldurmamak en iyisi sanırım.

• Neyse alıntı yapmiyayim.Uyuyacak olanlar varsa tutmayalim.Yine daha biraz daha forumdayim.Tüm forumdaslara iyi geceler

• ağzına kadar doldurduysanız, tahliye kısmından akıtıyordur. benzin suya göre çok çabuk buharlaşır, dolayısıyla daha fazla genleşir. genleşince tahliyeden boşaltıyordur.
  • Bundan sonra doldurmayalim artik.Komsu da diyor bir tur at gel diyor.En son 10 litreden sonra bunu yaptı napayim komsu şehre mi gidecez gelecez

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi "Kapalı depodan benzinin buharlaşarak uzaklaşması imkansızdır" dedi.
  • Buharlaşma değil ama genlesmeden dolayı tahliye sistemi çalışıyor olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bilirkişi "Kapalı depodan benzinin buharlaşarak uzaklaşması imkansızdır" dedi.

buharlaşmasını bilemem, ama genleşen benzin tahliyeden akar.
  • Yakıt deposu şamandıra contasından atıyordur. Servis söküp değiştirir. 10-20 tl conta
    NOT. arka koltultuk kaldırıp bakın conta o kısımda yer alır genelde, bi ıslaklık koku yoksa başka bir neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 7 Ekim 2014; 4:04:38 >
  • Bakiyim hocam contadan mi

• Yok dostum hiç korkma benimde çok başıma geldi.Depoyu fulle diyosun.Pompa 104 lirada atıyor.Pompacı 110 a tamamlıyım mı diye sordu.Benimde dalgınlığıma geldi he he dedim.Neyse 3km gittim park ettim bi geldim arabanın olduğu yer benzin.Arabanın içide leş gibi kokuyor.
    Araç tahliye borusundan fazla benzini atıyor.Rahat ol.

• İçimi rahatlattin teşekkürler hocam

• Depo tapa doldurulursa tahliyeden bir miktar yakıt bırakabilir durum normaldir.

• depoyu fazla doldurmamak lazım eğer tahliye borusundan atıyorsa. Hiç başıma gelmedi ama siz yinede bir baktırın bence depoya
  • Su an kesildi koku ve damlatma.ama yine gostertecegim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.