Şimdi Ara

Domain DNS engeller mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunduğum yer zorunluluğu ile bağlantım static ip ve static DNS ile yapmak zorundayım. Yeni aldığım domain'e herkesin girebilmesine rağmen ben giremiyorum bunun sebebinide DNS'e bağladım çünkü olay DNS'e bağlı. =)

Şimdi bu durumda benim çevremdeki okulumun yurdunda kalan insanlarda static ip ve static DNS kullanmak zorundalar ve onlar giremiyor şuan. Bu durumda ne yapmalıyım. Sağlayıcı firma ile konuştum ama bu durumda birşey yapamıycaklarını söyledir.

Teşekkürler şimdiden.

• bu durumda yapabileceğin çok fazla birşey yok. domain dns engellemez, dns domain engeller. dns değiştiremediğine göre vekil sunucu kullanman gerek ki, onu da herkes sağlamıyor. openVPN olayına bir bak istersen.
  • Teşekküler cevap için. OpenVPN hakkında hiç bir bilgim yok ilk defa duydum. Çok araştırma fırsatım olmadı ama kullanıcılarda belirli bir prosödürü izlemedikten sonra o da bir işe yaramıyor sanırım. Benim amacım normal bir site gibi kullanmaktı aslında. Aynı domain sağlayıcısı ve barındırma hizmeti yapan firmadan 4 adet daha sitem var onlarda hiç bir sıkıntı yok sadece bunda bunun gibi bir sıkıntı yaşamam canımı sıkmadı diyemem. Peki bu durumda bilgi işlem ile konuşsam, yani internet sağlayıcımla bu duruma bir çözüm olur mu sizce. Yani domain engelini kaldırma gibi seçenekleri varmıdır. Keza daha önce bahsettiğim gibi şu anki bağlantımla ortada öyle bir site yokmuş, domain kaydı yapılmamış gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.