Arkadaşlar ücretsiz domainler ve hostingler var.Mesela bedavasitem bunlardan biri.Burdan ücretsiz üyelik oluşturup website sahibi olabiliyoruz.Alt sayfalar oluşturabiliyoruz.Ben şunu istiyorum.Bir yerde link vericem o linke tıklayanlar istediğim sayfaya gitsin.Bu kolay gözüküyor ancak şöyle bir durum var.mesela bedava sitemden bir site açmış olsaydım.O linke tıklayan kişi diğer oluşturduğum alt sayfaları da görecekti.Ben çok sayıda sayfa oluşturmak istiyorum.Linke tıklayanlar sadece linkteki sayfaya ulaşsın diğer oluşturduğum sayfalara ulaşamasın istiyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Sizden yardım bekliyorum.Bunu yapabileceğim ücretsiz bir site var mı?
Hocam şimdi demek istediğiniz şey sitede bir sayfa oluşturduktan sonra sayfada başka linkler olmasını istemiyor musunuz? Dediğinizi tam anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: sametsale
Hocam şimdi demek istediğiniz şey sitede bir sayfa oluşturduktan sonra sayfada başka linkler olmasını istemiyor musunuz? Dediğinizi tam anlayamadım.
Bir websitesinde pekçok sayfa oluşturmak istiyorum.ancak siteye her giren alt sayfaları da görebilir ben sadece alt sayfaların her birinin linkine sahip olanlar girsin istiyorum.
turkuaz999T
kullanıcısına yanıt
Wordpress kurabilirsin. İndexleri kapatıp ana sayfayı boşaltırsın. Bu sayede kimse link olmadan o yazılarını göremez. Ayrca işine yarıyacaksa sayfaları şifreyebilirsin.